Samsung Galaxy A52s, son güncellemeyle sanal RAM yükseltmesi alıyor

Samsung, cihazlarına sanal RAM özelliğini tanıtıyor. Bu özellik, yakın zamanda piyasaya sürülen Galaxy A52s 5G akıllı telefon ile başladı.

Galaxy A52s 5G RAM kaynaklarının güncellemesi, belirli bölgelerdeki cihaz kullanıcılarının, cihazın dahili belleğini kullanarak daha sonra ek 4GB RAM kapasitesi oluşturacak bir yazılım güncellemesini otomatik olarak yüklemelerini sağlayan RAM Plus adlı yeni program tarafından destekleniyor. Pagefiles yöntemi daha önce mevcut olduğundan, yaklaşım yeni değil. Bu nedenle RAM Plus, Android ve diğer cihazlarda bellek sayfalama özelliğinin bir tekrarıdır.

Yazılımın sürümü A528BXXU1AUH9’dur ve Galaxy A52s 5G için de geçerli. Dosya boyutu 250 MB’dir ve bu yükseltmenin kamerayı ve genel cihaz kararlılığını iyileştireceği ve ayrıca cihaza daha fazla uygulama yüklemek için ek kaynaklar sağlayacağı tahmin ediliyor. 

Hindistan’daki ve RAM yükseltmesinin mevcut olduğu diğer bölgelerdeki kullanıcılar, yeni RAM yükseltme yazılımını indirip yüklemek için A52s 5G akıllı telefonlarındaki Ayarlar menüsüne gitmeli ve Yazılım Güncelleme’yi seçmelidir. Aygıt yazılımını manuel olarak indirmek ve cihazınıza yüklemek de mümkün.

Samsung Galaxy A52s 5G, kendisi ile yılın başlarında piyasaya sürülen Galaxy A52 5G arasındaki en önemli ayırt edici özellik olan Qualcomm Snapdragon 778G işlemci tarafından destekleniyor. Samsung şu anda bu ayrıntıları henüz sağlamadığı için RAM Plus özelliği hakkında başka hangi akıllı telefonların sıralandığı belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu