Samsung Galaxy Book, Book Pro ve Book Pro 360’ı piyasaya sürüyor

Güney Koreli teknoloji lideri Samsung Electronics, Galaxy Book serisinde resmi olarak üç yeni dizüstü bilgisayar çıkardı. Cihazlar Galaxy Book, Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360. Cihazlar küresel pazarda kullanıcılara sunulacak.

Taşınabilir ve çok yönlü 3 dizüstü bilgisayarın tümü mükemmel bir AMOLED ekrana sahip. Galaxy Book ince bir modeldir ve selefine göre bazı iyileştirmeler sunuyor. İzleme deneyimini geliştirmek için parlama önleyici işlevselliği bulunan 15,6 inç rahat bir ekrana bulunuyor. 170 derecelik geniş görüş açısı ile Samsung Galaxy Book, yüksek düzeyde daldırma sunuyor. İki renkli varyantlar mevcuttur ve modelin fiyatı, sistem bellek kapasitesi, CPU ve diğer temel temellere bağlı olarak 860 ila 1.465 ABD doları arasında değişmektedir.

Galaxy Book Pro, ince ve hafif bir taşınabilir dizüstü bilgisayardır. Galaxy Book serisinin en ince ve en hafif modeli olma rekorunu elinde tutuyor. Bir mobil ofis, Sinema Salonu veya sadece kişisel bir arkadaş olarak hizmet verebilecek tüm özelliklere sahiptir. Galaxy Book Pro için üç renk çeşidi mevcuttur ve fiyat 1.153 ile 1.907 $ arasında değişmektedir.

Galaxy Book Pro 360, S Pen işlevine sahip çift amaçlı bir dizüstü bilgisayardır. Ultra ince, hafif bir cihazdır. Galaxy Book Pro 360 ayrıca Galaxy Book serisindeki cihazlar arasında güçlü bağlantı sağlar. Serideki çeşitli cihazlarla kolay ve hızlı bağlantı, kullanıcının bir akıllı telefondan dizüstü bilgisayara, tablete ve hatta akıllı bir giyilebilir cihaza kolayca geçiş yapabileceği anlamına gelir. Galaxy Book serisi paketinde bulunan özelliklerden bazıları Quick Share, Samsung Gallery, Second Screen, vs.’dir. Dizüstü bilgisayar aracılığıyla birbirine bağlanan beş cihaza kadar destek özelliği bulunuyor.

Galaxy Book Pro 360, 360 derece dönme yeteneğine sahiptir ve bu da cihazın bir tablet olarak hizmet vermesini mümkün kılar. Ekli S Pen daha fazla işlevselliğe sahiptir ve önceki sürümlerden daha iyi konfor sunar. Ayrıca S Pen’i ayrıca şarj etmeye gerek yoktur. Ekrana bağlı olarak iki model mevcuttur – 15.6 inç ve 13.3 inç modeller vardır, her biri üç renk çeşidinde mevcuttur. Galaxy Book Pro 360’ın fiyatı 1.605 ila 2.430 $ arasında değişmektedir. Cihazların 21 Mayıs’tan itibaren satışa sunulması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu