Samsung Galaxy Buds 2 fiyatı belli oldu

11 Ağustos düzenlenecek Samsung Unpacked etkinliğinin iki yıldızı, Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 olacak. Güney Koreli devinin, katlanabilir telefonlarının yanı sıra, Samsung Galaxy Watch4 serisi ve Samsung Galaxy Buds 2 dahil olmak üzere birkaç cihazı piyasaya sürmesi bekleniyor. Resmi duyurudan önce, Galaxy Buds 2'nin fiyatı sızdırıldı.

Samsung Galaxy Buds 2’nin KDV dahil ~172,90 €’ya mal olacağı söyleniyor. İlginç bir şekilde bu, Galaxy Buds+’ın lansman fiyatına benzer, yani 170 €. Ancak, önceki sızıntılarda belirtilen 149€’luk fiyatlandırma göz önüne alındığında, kulaklığın premium olabileceği akıllara geliyor. Yeni söylentiler için bile, kulaklıklar oldukça etkileyici görünüyor.

Samsung Galaxy Buds 2, önceki modele benzer bir kulak içi tasarıma sahip olacak. Yakın zamanda Siyah Beyaz, Yeşil ve Menekşe gibi dört renk seçeneğiyle geleceği doğrulanan kulak içi kulaklıkların Aktif Gürültü Önleme, daha iyi bağlantı ve iyileştirilmiş pil ömrü gibi özelliklerle geldiği söyleniyor.

Daha önce SM-R177 model numarasına sahip Galaxy Buds 2, FCC’de ortaya çıkmıştı. Tomurcukların 120 mAh pil paketleyeceğini ve şarj kutusunun 500 mAh pil hücresine sahip olacağını ortaya çıkardı. ‘Berry’ kod adlı tomurcukların Apple’ın AirPods Pro gibileriyle rekabet etmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

İlgili bir haberde, Samsung Galaxy Buds+ kısa süre önce Hindistan’da daha önce hiç görülmemiş bir fiyatla satışa çıktı. Amazon satışında Buds+, lansman fiyatının neredeyse yarısı olan 5.990 Yen (~ 80 $) olarak fiyatlandırıldı. İndirim sona ermiş olsa da kulaklıklar hala aynı fiyattan satışta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu