Samsung Galaxy Buds 2 güncelleme alıyor

Bu ayın başlarında Samsung, Galaxy Buds'ın halefi olan Galaxy Buds 2'yi tanıttı. Kulaklıklar şimdiden farklı pazarlarda ön siparişe açıldı ve belirli ülkelere gönderilmeye başladı. Bu arada Samsung, çoğu tüketici henüz yeni yeni kulaklıkları eline almamışken, yeni özellikler ekleyen bir ürün yazılımı güncellemesi yayınladı.

Samsung bugün Güney Kore’de R177XXU0AUH2 sürüm numarasıyla yeni bir üretici yazılımı güncellemesi yayınladı. Ürün yazılımı güncellemesi bir dizi yeni özellik getiriyor. Yeni özelliklerden biri, arama sırasında Ortam Sesi modunu etkinleştirerek kullanıcıların arama sırasında bile ortam sesini dinlemelerine olanak sağlaması.

Bu güncellemeden sonra ANC’yi yalnızca tek bir kulaklık kullanırken bile kullanabilirsiniz. Ayrıca güncelleme, Ortam Sesi özelleştirmesini ve ses seviyesini artırmak veya azaltmak için çift dokunma özelliğini ekler. Değişiklik günlüğüne göre güncelleme, Galaxy Buds 2’nin genel kararlılığını da iyileştirecek. Bu güncellemenin önümüzdeki günlerde diğer pazarlarda da yayınlanmasını bekleyebiliriz.

Galaxy Buds 2, kulak içi tasarımlı kulaklık başlıkları ve iç kısımda kulakiçi kulaklıkların rengine uygun beyaz renkli bir şarj kutusuyla birlikte geliyor. Tomurcuklar, lavanta, zeytin, beyaz ve siyah olmak üzere dört farklı renkte sunulacak.

İlgili Makaleler

Galaxy Buds 2, dış gürültünün yüzde 98’ini ortadan kaldırdığı iddia edilen geliştirilmiş bir ANC’ye sahip. ANC, üç şeffaflık seviyesi sunar ve müziğinizin keyfini çıkarırken dış dünyayı duymanızı sağlayan bir ortam sesi modu içeriyor.

Buds 2’nin ANC etkinken 5 saate kadar (kasayla birlikte 20 saate kadar) ve ANC olmadan yaklaşık 7,5 saate kadar sürekli oynatma sunduğu iddia ediliyor. Buds 2 hızlı şarjı destekler, yani 5 dakikalık bir şarj yaklaşık bir saat sürer. Ayrıca, şarj kutusu Qi Hızlı ve Kablosuz şarjı destekliyor.

Galaxy Buds 2 şimdiden 149,99 dolardan ön siparişe açıldı ve satışların 27 Ağustos’ta başlaması planlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu