Samsung Galaxy M32 özellikleri sızdırıldı

Samsung, bir süredir yeni bir M serisi akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Söz konusu cihaz, yakın zamanda FCC sertifikası alan Galaxy M32. Şimdi, yeni bir rapor yaklaşmakta olan cihazın özelliklerini ortaya koydu.

Bir 91Mobiles raporuna göre, tanınmış bir bilgi kaynağı olan Ishan Agarwal, cihazın resmi lansmanından önce Galaxy M32’nin özelliklerini paylaştı. Ishan, Galaxy M32’nin FHD+ çözünürlüğe ve Infinity U ekrana sahip 6,4 inçlik Süper AMOLED panele sahip olacağını da sözlerine ekledi. Telefon ayrıca, 160 x 74 x 9 mm boyutlarında ve 196 gram ağırlığında olacak.

Cihazın içindeki performans cihazlarına gelecek olursak, 12nm işleme dayalı bir MediaTek Helio G85 SoC üzerinde çalışıyor. Bu işlemci bir Mali G52 GPU ile eşleştirilecek. Bellek tarafındaki iddialar ise Galaxy M32’nin 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama veya 6 GB RAM ve 1 TB’a kadar destekleyen microSD kart yuvası ile 128 GB dahili depolama olmak üzere iki yapılandırmayla geleceği yönünde. Cihaz, Güney Koreli teknoloji devinin One UI kaplamasıyla Android 11 işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Kamera özelliklerine gelecek olursak, Galaxy M32, 48 megapiksel ana kamera (F1.8), 8 megapiksel ultra geniş açılı lens (F2.2), 5 megapiksel makro atıcı (F2.2) ve dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak. 5 megapiksel derinlik sensörüne (F2.4) ön tarafta 20 megapiksel sensörlü (F2.2) bir selfie kamerası eşlik edecek. Cihaz, muhtemelen hızlı şarjı da destekleyecek büyük bir 6.000 mAh pil ile güçlendirilecek. Son olarak Galaxy M32, Siyah ve Mavi renk çeşitleriyle satışa sunulacak. Tüm bunların iddia olduğunu söylemekte fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu