Samsung Galaxy M42 5G akıllı telefonu geliyor

Samsung, pazarda sürekli olarak farklı fiyat gruplarında yeni akıllı telefonlar piyasaya sürüyor ve Güney Koreli devin bu stratejisi, şirketin küresel akıllı telefon pazarına hakim olmasını sağlayan nedenlerden biri.

Şimdi de Samsung Galaxy M42 5G olarak adlandırılan yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmek için hazırlanıyor ve cihazın tanıtımları artık çevrimiçi olarak ortaya çıktı.

Bu akıllı telefonun Samsung’un Galaxy M serisindeki ilk 5G akıllı telefonu olduğu söyleniyor. Şimdiye kadar, bu yaklaşan cihaz hakkında resmi olarak hiçbir şey açıklanmadı, ancak teaser’ın çevrimiçi olarak ortaya çıktığı göz önüne alındığında, lansman günler veya haftalar uzakta olacağına benziyor.

Önceki raporlara göre, akıllı telefon SM-M426B / DS model numarasına sahip ve zaten NFC sertifikasına sahip. Cihaz zaten Geekbench, Wi-Fi Alliance, Çin’in 3C otoritesi, Hindistan’ın BIS’i ve daha fazlasında tespit edildi.

Telefonun gücünü Qualcomm Snapdragon 750G 5G yonga setinden alacağı söyleniyor. Geekbench sızıntısı ve kaynak kodu, test edilen cihazın aynı zamanda SD750G’ye karşılık gelen Adreno 619 GPU’ya sahip olduğunu ortaya çıkardı.

6.6 inç Super AMOLED FHD+ ekrana sahip olması beklenen cihaz, 64 MP birincil kameraya sahip dörtlü kamera dizini ile gelebilir. Cihazın ön tarafında ise 32 MP selfie kamerasının olacağı tahmin ediliyor. Cihaza 6.000 mAh pil kapasitesinin güç vereceği söylenirken cihazın 15 W’a kadar hızlı şarjı destekleyeceği de iddia ediliyor. Parmak izi sensörünün bulunacağı aktarılan telefonun One UI 3.1 ile kutudan çıkacağı bekleniyor.

Galaxy M42 5G’yi getirmenin yanı sıra, Samsung’un önümüzdeki aylarda piyasaya Galaxy M62 5G ve ODM yapımı Galaxy A22 5G de dahil olmak üzere birkaç 5G akıllı telefonu daha getirmek için çalışacağı söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu