Samsung Galaxy Tab S7 XL Lite, FCC sertifikası aldı

Samsung’un yakında çıkacak S serisi tableti, Bluetooth SIG listesinde görüldü. Listeye göre bu yeni tablet serisi piyasaya Galaxy Tab S7 XL Lite olarak çıkacak. Tablet, Federal İletişim Komisyonu'nda (FCC) da görüldüğü için artık hazırlıklarda sona gelindiğini söyleyebiliriz.

Galaxy Tab S7 XL Lite’ın (SM-T736B) FCC listesinde cihaz özellikleri olarak yalnızca 5G, Wi-Fi 802.11ac ve Bluetooth LE (Düşük Enerji) gibi bağlantı özelliklerin olduğunu gösteriyor. Bu 5G varyantının yanı sıra, şirketin tableti 4G LTE ve yalnızca Wi-Fi sürümlerini de satması bekleniyor. Bu seçenekli cihazlardan biri SM-T735 model numarasına sahipken biri SM-T730 model numarasına sahip.

Tabletin Bluetooth SIG sertifikası, SM-T737 model numarasına sahip başka bir varyantın olduğunu ortaya koydu. Yakın geçmişte, tabletin 4G LTE ve yalnızca Wi-Fi sürümleri Çin’in 3C sertifika platformunda görülmüştü. Liste, tabletin 15W şarj cihazıyla gelebileceğini ortaya çıkardı. Ancak bu tabletlerin 44.5W hızlı şarj için destek taşıması bekleniyor.

Tabletin Geekbench görünümü, Snapdragon 750G ve 4 GB RAM’den güç aldığını ortaya çıkardı. Cihazın One UI 3.1 tabanlı Android 11 işletim sistemi ile birlikte gönderilmesi bekleniyor.

Tablet büyük olasılıkla 12,4 inç IPS LCD ekrana, S Pen kalem desteğine ve çift kamera sistemine sahip olacak. Siyah, gümüş, pembe ve yeşil gibi birçok renkte gelebilir. Tabletin Haziran ayında çeşitli pazarlarda piyasaya çıkması bekleniyor. Şu anda, fiyatlandırması hakkında ise bir bilgi yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu