Samsung Galaxy Watch4 Classic için yeni bilgiler geldi

Samsung'un 11 Ağustos'ta duyurması beklenen akıllı saat serisi Galaxy Watch4 hakkında nihayet somut bilgiler geldi.

Samsung’un 11 Ağustos’ta yapılması planlanan bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Watch4 serisini duyurması bekleniyor. Ocak ayından beri bu akıllı saatler hakkında detaylar gelirken nihayet somut bilgiler geldi.

Galaxy Watch4 serisini renderlarda gördük. Ancak, 91Mobiles haber kaynağı tarafından paylaşılan canlı görüntüler sayesinde, onu ilk kez canlı olarak görüyoruz. Yayına göre, görselde gösterilen akıllı saatler Samsung Galaxy Watch4 Classic.

Resim, saati iki renkte gösteriyor: Siyah ve Gümüş. Görsele göre saat, fiziksel olarak dönen bir çerçeveye ve sağ tarafta iki düğmeye sahip olacak. Ne yazık ki, resim Wear OS 3 UI hakkında fazla bir şey söylemiyor.

Önceki raporlara göre, Samsung Galaxy Watch4 Classic üç boyutta (42 mm, 44 mm, 46 mm) gelecek. 1.5 GB RAM ve 16 GB depolama ile eşleştirilmiş bir Exynos W920 yonga seti tarafından desteklenecek.

Bu giyilebilir cihazın en önemli özelliği Google , Samsung ve Fitbit tarafından ortaklaşa geliştirilen yeni birleşik Wear OS olacak. Yaklaşan Samsung Galaxy Watch 4 serisi, Wear OS akıllı saatlerinin kaderini belirleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu