Samsung Galaxy Z Flip3 dayanıklılık testinde kendini ispatladı

Sonuçlar, Samsung'un daha küçük katlanabilir telefonda da dayanıklılık noktasında kaliteden ödün vermediğini gösteriyor.

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarının ne kadar dayanıklı olduğu konusunda endişeleriniz olabilir çünkü katlanabilirlik fikri aynı zamanda kırılma konusunda da bazı kaygılara sebep oluyor fakat artık endişeleri bir kenara bırakabiliriz. Galaxy Z Fold3, JerryRigEverything’in dayanıklılık testinden sağ çıktıktan sonra, her yönden öncekilerden önemli ölçüde daha dayanıklı olduğunu bize kanıtladı. Şimdi Galaxy Z Flip3 aynı testten geçti ve sonuç, Samsung’un daha küçük katlanabilir telefonda da dayanıklılık noktasında kaliteden ödün vermediğini gösteriyor.

Galaxy Z Flip3’te ayrıca iki ekran var, ancak bunlar Galaxy Z Fold3’tekilerden çok daha küçük. Orjinal Galaxy Z Flip’ten daha büyük olan dış ekran, iki ekrandan daha güçlü olanı. Onu koruyan Gorilla Glass Victus tabakası sayesinde 7. seviye derin çiziklere dayanabiliyor. Bununla birlikte ekran alev testinde de beyaz renge dönmeden tam 25 saniye dayanabiliyor.

Katlanabilir iç ekran tahmin dildiği üzere dış ekran kadar dayanıklı değil, tırnaklarımızla bile iç ekranda bazı izler oluşturabiliriz. Fakat iki kez bükülse bile hala işlevselliğini kaybetmeyen güçlü bir yapıya sahip olduğunu da söylemek gerekir.

Galaxy Z Flip3 ün dış çerçevesi metalden. Bu da telefonu düşmelere karşı dayanıklı kılıyor. Bunun yanında ekran etrafında kauçuk inci bir çerçeve de mevcut bu da telefonu kapattığınızdaki şoku emme görevi görüyor. Telefonun toza dayanıklılık sertifikası olmasa da yapılan denemelerde güçlü toz altında da işlevselliğini koruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu