Samsung Galaxy Z Fold 2 geliyor

İkinci nesil katlanabilir ekranlı Samsung Galaxy Z Fold 2 ile ilgili detaylar netleşmeye başladı.

Katlanabilir cep telefonları konusunda adımlar atmaya devam eden Samsung yeni nesil bir modelini daha tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Samsung Galaxy Note 20 ailesi ile beraber duyurulması beklenen Z Fold 2 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy Z Fold 2 geliyor

Note 20 ailesi tanıtımında yüzünü göstermeyen Galaxy Z Fold 2’nin Eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Bu tanıtım öncesinde Çin merkezli sertifika platformu TENAA’da telefonun detayları ortaya çıktı. TENAA’dan onay alan telefonun özellikleri arasında 5G de yer alıyor.

Sertifika sayfasındaki detaylara göre telefonun ismi SM-F9160 olacak. Samsung Galaxy Z Fold 2’de biri 7.6 inç diğeri ise 6.2 inç olan iki farklı ekran bulunacak. Telefon gücünü Snapdragon 865+ işlemciden alırken 12 GB RAM’e sahip olacağı da biliniyor.

Samsung’un istiridye kapaklı olarak tanımlanan Flip isimli ikinci bir katlanabilir ekranlı telefonu da bulunuyor. Birinci nesil Fold katlanma sorunları ile gündeme gelmiş ve Samsung telefonunun piyasaya sürülmesini bir süre geciktirmişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu