Samsung Gear Fit2 Türkiye’de satışa sunuldu

Samsung Electronics, şık tasarımı ve kolay kullanımı ile dikkat çeken en yeni akıllı bilekliği Gear Fit2’yi, Türkiye’deki tüketicilerle buluşturuyor. Tüketicilerin sağlıklı yaşam ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan cihaz, S Health uygulaması ile de uyumlu çalışıyor.

Samsung Electronics Türkiye Ürün Müdürü Emre Tezbaşaran, “Spor yapmayı yaşam biçimi haline getiren kullanıcılar, sağlık uygulamalarının yanı sıra şıklığı da ön planda tutuyor. Gear Fit2, modern ve estetik görüntüsüyle hem kullanışlı hem de zarif tasarımı kullanıcılarla buluşturuyor. Kolay kullanılabilir olmasıyla da kullanıcıların fitness deneyimlerinden ve günlük etkinliklerinden en iyi şekilde yararlanmalarına olanak tanıyarak, günlük hayatın tamamında özel bir asistan gibi konumlanıyor” diyor.

Spor yaparken performansınızı Gear Fit2 ile kontrol edin

Gear Fit2’de bulunan dahili GPS ve kalp atış monitörü (HRM) bir yandan spor sürecinin doğru ve sağlıklı bir şekilde izlenmesini ve ölçülmesini sağlarken, diğer yandan kullanıcının egzersizleri hakkında anlık geri bildirimler sunuyor. Birbirinden farklı fitness düzeylerinde kullanılmak üzere optimize edilen cihaz, hem uzun bir koşu maratonuna hazırlanan hem de yalnızca kendi semtinde günlük yürüyüşüne çıkan tüm kullanıcılara hitap ediyor.

Spor yaparken motivasyonunuzu asla kaybetmeyin

Rahat bir günlük kullanım için ergonomik, şık ve ince tasarım ile kullanıcıların beğenisini kazanan Gear Fit2, Fitness sürecini kolayca takip edebilmek, mesaj bildirimlerini kontrol etmek veya yanıtlamak için yüksek çözünürlüğe sahip kavisli Süper AMOLED renkli dokunmatik ekrana sahip. Fitness verilerinin S Health ve diğer seçkin fitness uygulamaları arasında kolayca aktarılmasına olanak tanıyan Gear Fit2, kullanıcıların birbiriyle yarışması için ‘Step Challenges’ özelliği sunuyor. Tek başına müzik çalar olarak kullanılabilmesi sayesinde kullanıcılar, ekstra bir mobil cihaz olmadan da egzersiz için gereken motivasyonu da elde ediyor.

Gear Fit2 599 lira tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile Türkiye’de satışa sunuldu.

Samsung Gear Fit2 Teknik Özellikleri:

Ekran 1.5”, Kavisli Super AMOLED 216 x 432
Yonga Seti Çift Çekirdekli (1 GHz)
Bellek 512 MB (RAM) / 4 GB Depolama
Bağlantı Bluetooth® v 4.2
Sensör İvmeölçer, Jiroskop, HRM, Yerleşik GPS, Barometre
Boyut 24,5 (G) x 51,2 (Y) mm
Ağırlık Küçük: 28 g

Büyük: 30 g

Pil 200mAh
Uyumluluk Android 4.4/ RAM 1,5 GB
İşletim Sistemi TIZEN
Ek Özellikler Bildirimler (SMS, çağrı, e-posta, uygulamalar, takvim)
Siyah, mavi ve pembe
Küçük (Bileklik boyutu: 125 ~ 170 mm)

Büyük (Bileklik boyutu: 155 ~ 210 mm)

IP68 sertifikalı (30 dakika süresince 1,5 metre derinliğe kadar suda dayanıklı)
Tek başına müzik çalar
Ses Ses biçimleri: MP3, WMA, WAV, AAC, M4A, AMR, AWB, OGG, OGA, 3GA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu