Site icon CIO Update

Samsung telefonlarındaki uygulamalar Windows 10’da çalışacak!

Microsoft, Your Phone uygulamasına verdiği bir güncelleme ile Samsung telefonlarda bulunan uygulamaları Windows 10 üzerinden çalıştırma özelliğini kullanıma sundu.

Microsoft’un Android telefonlarla flörtü farklı bir aşamada devam ediyor. Windows 10 işletim sisteminde bulunan Your Phone uygulaması artık daha kabiliyetli. Yapılan yeni güncelleme ile Samsung Galaxy Note 20 cep telefonunundaki uygulamalar Windows 10 yüklü bilgisayarda da çalıştırılabilir hale geliyor.

Samsung telefonlarındaki uygulamalar Windows 10’da çalışacak!

Uygulamalar Windows üzerinden çalıştırılabildiği gibi onları fare, klavye ve dokunarak (eğer bilgisayar ekranı dokunmatik ise) kullanmak mümkün oluyor. Şimdilik bu özellik sadece Samsung telefonlarla çalışıyor. Zira bu özelliği kullanabilmek için Link to Windows özelliğinin destekleyen bir cep telefonuna sahip olmanız gerekiyor ki bu da şimdilik Samsung modellerinde geçerli olduğu anlamına geliyor.

Bu özelliği kullanabilmek için hem bilgisayarın hem de telefonun ayın Wi-Fi ağında olması yeterli oluyor. Yani bu özelliği evde ya da işyerinde unuttuğunuz telefona uzaktan erişim için kullanamıyorsunuz.

Exit mobile version