Samsung ve IBM’den kurumsal iş birliği!

Samsung ve IBM, kurumsal sektörde yeni 5G bulut, mobil sınır bilişim ve özel ağ ürünleri geliştirmek için iş birliği yaptı.

Ortaklık, 5G Samsung Galaxy modellerini ve şirketin kurumsal ağ portföyü ile IBM’in ağ yönetimi, hibrit bulut ve sınır bilişim uzmanlığını Red Hat’in açık mimarisiyle birleştirecek. İş birliğinin temel amacı ise operasyonel performans ve personel güvenliği hakkında içgörüler sağlayabilen bulut ve sınır bilişim ürünlerinin sağlanmasını içeriyor.

Şirketler ayrıca endüstriyel IoT, AI, bulut, sınır bilişim ve AR’yi kapsayan uygulamalar için özel 5G ağ sistemleri geliştirecek. Burada IBM’in Edge Application Manager’ı kullanılarak Samsung aygıtlarında bilgi işlem iş yüklerinin yönetimi sağlanacak.

Her iki şirket de üreticilerin özel 5G veya 4G ağları ile 5G mobil cihazlarını Endüstriyel IoT (IIoT) çözümleriyle nasıl kullanabileceklerini keşfetmeyi planlıyor. İki taraf da 5G çözümlerini daha iyi sunmak için küresel mobil operatörlerle çapraz iş birliği yapmayı hedefliyor.

Samsung bu anlaşma ile işletmelerin operasyonlarını daha iyi yönetebilmeleri ve 4. Sanayi Devrimi’ni benimseyebilmeleri için yeni 5G, sınır bilişim ve hibrit bulut çözümleri sunmayı hedeflediğini ifade ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu