Samsung yeni telefonlarını Ağustos ayında tanıtacak

Küresel akıllı telefon pazarındaki birinciliği tekrar elde eden Samsung, bu birinciliğini sürdürmek için Ağustos ayında yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Gelen raporlara göre Galaxy S21 FE, Galaxy Z Fold 3, and Galaxy Z Flip 3 dahil önümüzdeki aylarda yeni akıllı telefon modellerinin lansmanları yapılacak. Eğer bu raporlar doğruysa şirketin her Eylül ayında gerçekleşen lansmanından önce başka geniş kapsamlı bir lansmanın daha yapılacak. Yeni cihazların tanıtımının, genellikle Ağustos ayında piyasaya sürülen Galaxy Note serisi telefonların boşluğunu doldurmak için yapılacağı ve dolayısıyla bu sene Note serisinin olmayacağı konuşuluyor.

Şirket ayrıca yılın amiral gemisi Galaxy S serisi akıllı telefonlarını da piyasaya sürdü. Samsung Galaxy S21 serisi, yeni iPhone 12 serisine olan talebin azalması için yapılmıştı. Ağustos ayında piyasaya sürülen akıllı telefonlarla ilgili bu yeni rapor, önceki raporlarla uyumlu olduğu için büyük ihtimalle bu gelen raporlar da doğru. 

Galaxy S21 FE’nin Temmuz ayında seri üretime gireceği ve bir ay sonra satın alınabileceği bildirildi. Şirketin yakında çıkacak olan katlanabilir akıllı telefonlarının da bazı yeni özelliklerle Ağustos ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Son zamanlarda Samsung Galaxy Z Flip 3, SM-F7110 model numarasıyla 3C sertifika web sitesinde ortaya çıktı ve 5G telefonun 15W şarj cihazıyla birlikte gönderilebileceğini gösteriyor. Listede başka hiçbir şey açıklanmadı, ancak telefon yakında TENAA’nın veritabanında önümüzdeki haftalarda daha fazla ayrıntıyla görünebilir. Telefonun S-Pen desteği ile gelme ihtimali var.

İlgili Makaleler

Strategy Analytics’in raporuna göre Samsung, 77 milyon adetlik sevkiyatla bu yılın ilk çeyreğinde (Q1 2021) dünyanın en büyük akıllı telefon satıcısı oldu ve yüzde 23’lük bir pazar payına sahip oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu