Skyworth, G90 oyun monitörünü piyasaya sürdü

48 inçlik geniş bir OLED ekrana sahip ve 1.172 dolar fiyatla ön satışa sunulurken globaldeki ücreti 2.266 dolar olacak.

OLED ekranlı ilk oyun monitörünü piyasaya süren Çinli teknoloji devi Skyworth’un 48 inçlik geniş OLED ekrana sahip ve 1.172 dolar fiyatla ön satışa sunulan ürünü, globalde 2.266 dolar ücrete sahip olacak.

Skyworth G90, her biri bağımsız piksel ışık kontrolü yapabilen, 8 milyonun üzerinde kendinden aydınlatmalı piksele sahip 48 inçlik büyük bir 4K OLED ekranla donatılmış durumda. Ekran, 120Hz yenileme hızı ve 1ms gri tonlamalı yanıt süresi desteği sunuyor. Ayrıca VRR değişken yenileme hızını, oyunların gölgeler olmadan sorunsuz bir şekilde oynanmasını sağlayan profesyonel oyun seviyesini destekliyor.

Ayrıca G90, 900nit’e kadar tepe parlaklık ile nefes kesici parlaklık, derin karanlık ayrıntılar ve parlak renkler elde edebilen daha yüksek bir HDR teknolojisi seviyesi olan Dolby Vision’ı destekliyor.

Ayrıca Skyworth G90 oyun monitörü, %99 ekran-gövde oranına sahip tam ekran bir tasarıma arka kasa ise çelik kalkan eleman tasarımlı bir savaş kanadı tasarımına sahip. Döndürülebilir hale getiren döner bir tasarımı bulunan standa ek olarak, arka kasada oyun oynarken ışık efektleri sağlayan bir ışık şeridi bulunuyor. Diğer özellikler arasında Dolby Atmos işlevini destekleyen iki yerleşik yüksek kaliteli hoparlör yer alıyor. G90’da görüntü sistemi ve Coocaa sistemi olarak ayrılan yerleşik bir akıllı ikili sistem bulunuyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu