Spotify artık konser bileti satacak!

İsveç merkezli müzik servisi Spotify bundan sonra uygulama üzerinden konser biletlerinin satışına başlayacağını duyurdu.

Spotify, uygulama üzerinden doğrudan hayranlara konser biletleri satmak için yeni bir web sitesini test ettiğini açıkladı. Spotify Tickets adlı sitede şu anda Limbeck, Tokimonsta ve Annie DiRusso gibi katılımcı sanatçılar için ABD merkezli sınırlı sayıda konser satışı bulunuyor. TechCrunch’da yer alan habere göre şirketin “mekânları, etkinlik organizatörlerini, hayran kulüplerini ve sanatçıları açıklanmış bilet acentesi olarak içerebilecek üçüncü taraflar adına” bilet sattığı belirtiliyor. Bu da Spotify’ın satış yaparken bilet fiyatına ek rezervasyon ücreti alacağı anlamına geliyor.

Şirket sözcüsü Carling Farley bilet satışı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Spotify’da kullanıcı deneyimimizi geliştirmek için düzenli olarak yeni fikirleri test ediyoruz. Bunlardan bazıları daha geniş kullanıcı deneyimimizin yolunu açıyor. Diğerleri ise yalnızca önemli öğrenmeler olarak hizmet ediyor. Tickets.spotify.com en son testimiz. Şu anda gelecek planları hakkında paylaşacak başka haberimiz yok.”

Tickets aracılığıyla bilet almak için yapılması gereken başlıca en önemli şey uygulamaya girip hesap oluşturmak. Ayrıca bu özelliğin ülkemize gelip gelmeyeceği ise şimdilik bilinmezliğini koruyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu