Teams bu kullanışlı özelliği yakında ekleyebilir!

Teams kullanıcıları yakında hesaplarını daha kolay değiştirebilecek

Microsoft Teams’in masaüstü sürümü, kullanıcıların birden çok hesap eklemesine ve oturum açıp kapatmadan bunları yönetmesine olanak tanıyan yeni bir özellik alıyor. Yeni özellik, koronavirüs pandemisinin başlangıcından bu yana çok sayıda video konferans görüşmesine katılan çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılanacak gibi görünüyor.

Teams’i sık kullanan kişiler için, çalıştıkları müşterilere bağlı olarak birden çok hesap kullanmaları oldukça olasıdır. Daha önce hesap değiştirmek için Teams kullanıcısının tekrar oturum açmadan önce oturumu manuel olarak kapatması gerekiyordu. Bu işlem de uzun süren bir süreç ve hatırlanması gereken daha fazla kimlik bilgisi ile sonuçlanıyordu. Şimdi ise Teams kullanıcılarının hesaplarını birbirine bağlamasına ve ayarlarını değiştirerek hesaplara doğrudan geçiş yapmalarına olanak tanıyan yeni bir özelliğin test edildiği söyleniyor. Hesap değiştirme yeteneğinin bu yılın sonlarında veya 2021’in başlarında kullanıma sunulması bekleniyor.

Yeni hesap değiştirme güncellemesi, Teams’e gelen tek yeni özellik değil. Microsoft ayrıca, kullanıcıların, işletmelerin veya eğitimcilerin daha uyumlu bir ekip kimliği için özel sayfalar oluşturmasına olanak tanıyan bir özelliği de test ediyor. Öte yandan iyileştirilen davet bağlantılarıyla, davet edilen kullanıcılar artık toplantı bittikten sonra bile notlara, dosyalara ve paylaşılan her şeye erişim sağlayabiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu