Tech Data VirtualMetric’in iş sürekliliği çözümünü müşterilerine sunacak!

Tech Data Türkiye, işletmelere bilişim teknolojilerini izleme ve yönetim hizmetleri sağlayan ve ”BT’de yeni nesil risksiz iş sürekliliği” çözümü sunan VirtualMetric çözümlerinin dağıtımını üstlenecek.  

Tech Data, yerli sermayeyle kurulan ve uluslararası pazarda birçok firma tarafından tercih edilen VirtualMetric’le “BT’de yeni nesil risksiz iş sürekliliği” çözümünün dağıtımı için anlaşma imzaladığını duyurdu.

2014’te kurulan VirtualMetric yerli sermayeli bir teknoloji şirketi olarak uluslararası pazarlarda bankacılık, veri merkezi, telekomünikasyon ve üretim sektörlerinde birçok müşteri tarafından tercih ediliyor. Şirketlerin bulut ve veri merkezi altyapılarını entegre bir şekilde yönetebilen VirtualMetric, BT yöneticilerine sistemin yönetimini kolaylaştıran birçok özellik sunuyor. Türk mühendisler ile yola çıkan şirkete halihazırda dünyanın en seçkin yazılım geliştiricileri katkıda bulunuyor.

İlgili Makaleler

Donanımı veya markası ne olursa olsun tüm ortamları ön gereksinim ve kurulum olmadan izleyebilmesi, gerçek zamanlı performans takibi, envanter raporlama, log ve güvenlik analizi gibi özellikleri tek bir arayüzde toplayarak kolay ve hızlı bir şekilde sunabilmesi, VirtualMetric’in en güçlü yanları olarak öne çıkıyor. Müşteriler bu sayede sahip oldukları birden fazla çözümü VirtualMetric ile tek bir arayüze konsolide ederek, ortamlarını daha rahat ve sağlıklı bir şekilde izleyebiliyorlar. VirtualMetric’in müşterilerine sunduğu profesyonel servisler ile müşteri isteklerine bağlı olarak özel geliştirmeler ve müşteri ortamındaki diğer servisler ile entegrasyon yapılabiliyor.

VirtualMetric, bakım ve yükseltme bedelleri göz önünde bulundurulduğunda uygun maliyetli çözümler sunuyor. Aynı zamanda BT ortamlarının toplam sahip olma maliyetini ve sürdürülebilirliğini öne çıkararak yeni nesil özellikleri ile BT giderlerini de düşürüyor.

Tech Data Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı, anlaşma konusunda yaptığı açıklamada “Tüm dünyada başarısı kanıtlanmış bir dağıtıcı olarak özel bir iş ortaklığı kurduğumuz VirtualMetric çözümlerinin, kanala erişim gücümüz sayesinde bilinirliğini artıracağız ve pazar payı metriklerinde çok daha yüksek seviyelere taşıyacağız. Mevcut Tech Data portföyü ile uyumlu çözümlere sahip VirtualMetric, müşteri ihtiyacını giderme açısından da stratejik öneme sahip. Dolayısıyla bu tür çözümlerin BT pazarına ulaşması için heyecanla çalışıyoruz. Tech Data olarak dünyanın en güçlü BT çözümleri üreticilerinin ürünlerini portföyümüzde bulunduruyoruz ve birçok uluslararası BT şirketiyle çalışıyoruz. Öte yandan ülkemizde önemli başarılar yakalamış yerli sermayeli çözümlerin uluslararası pazarlara ulaşmasına katkı sağlamaktan da memnuniyet duyuyoruz’’ dedi.

Ürünlerinin avantajları hakkında bilgi veren VirtualMetric Kurucu Ortağı Ali Vargonen ise, “Uçtan uca tüm süreçlerde VirtualMetric olarak kurulum, devreye alma, eğitim ve teknik destek ihtiyacına sahip müşterilerimizle online ortamda toplantı yapabiliyoruz ve soru-cevap yöntemiyle ilerleyerek ihtiyaçlarını hızlı ve etkili bir şekilde gideriyoruz. Ayrıca sadece kavramlarda değil, iş yapış biçimimizle de müşteri odaklı bir şirketiz. Bu yaklaşımımız sayesinde müşterilerimizden gelen yeni özellik taleplerini dikkate alarak ve bunları ürün geliştirme yol haritamıza ekleyerek kendimizi diğer firmalardan ayırıyoruz. Öte yandan veriye dayalı BT yatırım yaklaşımımız sayesinde BT ortamlarını pusulasız bir gemi olmaktan kurtarıyoruz. Mevcut sunuculara tahmini ya da beklentisel yatırımlar yapan birçok kurum var. Oysa sağlıklı bir şekilde izlenen altyapılar, BT yöneticisine doğru bir yatırım haritası sunuyor. İhtiyaç duyulan performansı sisteme ek sunucu alarak, depolama veya garanti yatırımları yaparak giderme alışkanlığı devam ediyor. VirtualMetric analizleri, tüm kaynakları tüm detaylarıyla analiz etme imkanı sunuyor. Öngörülemeyen yatırım kalemlerini ortadan kaldıran, öngörülebilir riskler için tedbirlerini alarak çevik bir BT altyapısı sağlayan ve en iyi yatırım planını yapabilen bir BT şirketi olarak başarılarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu