Ücretsiz maske dağıtımı e-devlet üzerinden devam edecek!

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, ePttAVM.com üzerinden gerçekleşen ücretsiz maske siparişi hakkı, yoğunluk nedeniyle e-devlet üzerinden yapılacak.

Dün itibariyle PTT’den yapılan açıklama şöyle oldu: “Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Türkiye’nin Milli Pazar Yeri ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske sağlanacak, kargo gönderimleri de PTT Kargo ile ücretsiz gerçekleştirilecektir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’mız ile Sağlık Bakanlığı’mızın almış olduğu karar doğrultusunda https://maske.epttavm.com üzerinden kendiniz ve aile üyeleriniz için hiçbir ücret ödemeden maske temin edebilirsiniz.”

Bu açıklamanın ardından yoğun ilgi sonucu sitede yaşanan problem nedeniyle siparişi kapatan PTT, vatandaşları e-devlet üzerinden siparişe yönlendirdi. Sitede yoğun ilgiye teşekkür edilirken, sipariş sürecinin e-devlet üzerinden devam edeceği belirtildi.

Kendiniz ve ailenize ücretsiz maske siparişi vermek için https://basvuru.turkiye.gov.tr/ üzerinden form doldurabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu