UiPath küresel ekosistem için İş Ortağı Programı’nı genişletiyor

Robotik süreç otomasyonu (RPA) yazılım şirketi UiPath, dünya genelindeki kuruluşların hiperautomasyonla bağlantılı olmalarını sağlamak için İş Ortağı Programı’na eklemeler yaptı. Yükseltmeler sonucunda UiPath, UiPath Servis Ağı’nın (USN) lansmanı ile iş ortakları için yeni eğitim, sertifika ve pazarlama programları sunuyor.

Analistlere göre otomasyon, COVID-19’dan sonra iş riski ve dayanıklılığı bağlamında yeni bir aciliyet kazanıyor. UiPath Hiperautomasyon Platformu ise işletmelerin otomasyonun kurum genelinde ölçeklenmesini sağlarken ek dağıtım seçenekleriyle otomasyon yaşam döngüsünün farklı aşamalarını desteklemek için yetenekler sunuyor.

Teklif sayesinde UiPath, çalışanların hem otomasyon sürecine girmelerini hem de robotlarla çalışmanın faydalarını sağlayarak otomasyonu kitlelere getirmeyi hedefliyor. Bunu gerçekleştirmek için UiPath, UiPath İş Ortağı Programı aracılığıyla küresel ve bölgesel ortaklarla birlikte çalışıyor.

Yeni USN, UiPath Profesyonel Hizmetler ekibiyle eşit düzeyde gelişmiş teslimat becerileriyle akredite edilen bir hizmet dağıtım ortakları ağını tanıyor. Şu anda 180’den fazla iş ortağı, dünya çapında sertifikalı 20’den fazla iş ortağıyla USN’de yer alıyor. Şirket düzeyinde sertifika alan ve UiPath Sertifikalı Profesyonel Hizmetler olarak belirlenen bu ortaklar, güçlü RPA becerileri sunuyor ve şirketler, müşterileri için hem müşteri referansları hem de en iyi uygulamaları sağlayabiliyor.

İş Ortakları için UiPath Akademisi ise iş ortaklarına yaklaşımlarını özelleştirmelerine, kârlılık elde etmelerine ve pazarda farklılık oluşturmalarına olanak sağlamak için özelleştirilmiş yeni eğitim ve içerikleri kapsıyor. Şirkete göre UiPath İş Ortakları Akademisi, iş ortağı geri bildirimlerine dayanılarak oluşturuldu ve kişilere özel iş rollerine göre hazırlanmış küratörlü bir öğrenme deneyimi sunuyor. Özel bir site aracılığıyla her çeşit ortak, ürün eğitimi, çözüm kılavuzları, sunum destesi ve daha fazlası dahil olmak üzere genişletilmiş bir malzeme setine erişebiliyor. Bu rol tabanlı içerik, iş ortaklarının UiPath ile kaynakları nasıl birleştirdiklerini ve kaynakları nasıl kullandıklarını kişiselleştirmelerini sağlıyor.

UiPath İş Ortağı Portalı ayrıca iş ortaklarının RPA satabilmesi için ek satış ve teknik araçlar da sunuyor. Buna ek olarak UiPath, iş ortaklarının RPA’e nasıl talep edileceğini anlamaları için İş Ortağı Portalı’nda bulunacak beş yeni anahtar teslim dijital pazarlama programı başlatıyor. Bu yılın ilerleyen zamanlarında UiPath, müşterilerin bölgelerinde otomasyon yolculuklarında kendilerine yardımcı olacak uygun becerilere sahip ortaklar bulmalarına yardımcı olmak için yeni bir İş Ortağı Bulucu da başlatacak.

Son olarak UiPath, yeni teknoloji entegrasyonlarını da beraberinde getirdi. Bu yenilik, iş ortaklarının Oracle, Salesforce, ServiceNow, Workday ve daha pek çok alanda hizmet sağlayabileceği teknoloji ortaklıkları ve yeni yerel entegrasyonları içeriyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu