UiPath’ten yeni Hiperautomasyon Platformu!

Robotik süreç otomasyon şirketi UiPath, kurumsal müşterileri için platformunda gerçek bir hiperautomasyon sağlayan önemli bir güncelleme yaptığını açıkladı.

Gelişen RPA pazarının öncülerinden UiPath’in yeni Hiperautomasyon Platformu, UiPath Automation Cloud’u tamamlıyor ve otomasyonu tüm kuruluşlarda ölçeklendirerek şirket vizyonunu gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşıyor. Platform, hangi görevlerin otomatikleştirilebileceğini belirlemek için süreç keşif araçlarına ve çalışan kitlesel kaynak kullanımına dayanıyor. Bunun sonucunda belge anlama gibi yapay zeka yetenekleri ve işletmelerin otomasyon çabalarının etkisini ölçmek için kullanabileceği daha doğru analizler ile daha sofistike otomasyon sağlanıyor.

UiPath Hiperautomasyon Platformu ile şirketler artık arka uç sistemlerini ve kritik iş uygulamalarını daha iyi anlamak için AI tabanlı analitiği kullanabiliyor. Örneğin, UiPath Process Mining özelliği, iş süreçlerini ve bunların nasıl otomatikleştirilmesi gerektiğini gösteren görselleştirmeler oluşturmak için kullanılabiliyor.

Diğer güncellemeler arasında, çeşitli işletme belgelerinden veri ayıklamak ve yorumlamak için yapay zeka kullanılan UiPath Document Understanding AI yer alıyor. RPA devi, arka plan süreçlerinin katılan robotlara olayları izlemek veya görevleri işlemek için aynı anda birden fazla otomasyon çalıştırma yeteneği veridiğini belirtiyor.

Başka bir yeni özellik ise iş kullanıcılarının, geliştirici yardımına ihtiyaç duymadan çeşitli görevleri kendileri tanımlamalarını ve otomatikleştirmelerini sağlayan UiPath StudioX’tir. Bununla ilgili olarak UiPath AutomationHub özelliği, çalışanların otomasyonun nasıl uygulanabileceği hakkında kendi fikirlerini önermelerini sağlıyor.

UiPath Hiperautomasyon Platformu, şirketlerin çalışanlarının işlerini nasıl yaptığını analiz etmek için AI uygulamasını uygulamalarına da olanak tanıyor. Platform, otomasyonun getirebileceği değerlere göre iş süreçlerini yakalayarak, analiz ederek ve önceliklendirerek çalışıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu