Vitel, 19 Kasım’da siber dünyaya dair yeni pencereler açacak!

Vitel ManageEngine Son Kullanıcı Yönetimi & Güvenlik Çözümleri ONLINE Etkinliği fark yaratacak!

Vitel tarafından düzenlenen “ManageEngine Son Kullanıcı Yönetimi & Güvenlik Çözümleri ONLINE Semineri” 19 Kasım saat 14:00’te başlayacak ve Mustafa İçil’in moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Vitel sektörde çok konuşulan farklı ve dinamik etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Günümüz dünyasında siber tehlikeler dört bir yanımızı sarmış durumda. Ülkeler, kurumlar ve son kullanıcılar bu tehlikelerden nasıl korunmaları gerektiği konusunda doğru bilgilere erişerek kurumsal değerlerini garanti almak ve geleceklerini korumak amacıyla pek çok önlem alıyorlar ve farklı çözüm arayışlarına giriyorlar. İşte Vitel ManageEngine siber güvenlik çözümleri ile size konforlu güvenliğin kapılarını açıyor.

19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00’te başlayacak ve Mustafa İçil’in moderatörlüğünde gerçekleşecek “ManageEngine Son Kullanıcı Yönetimi & Güvenlik Çözümleri ONLINE Semineri”nde siber dünyaya dair yeni pencereler açacak sorularla Vitel sizi düşünmeye davet ediyor!

İlgili Makaleler
  • Son kullanıcı yönetim sistemlerinin verimli ve tutarlı yönetimi ile siber saldırıları nasıl önleriz?
  • Son kullanıcı yönetimiyle üretkenliğin nasıl arttırılabileceğine yönelik en iyi uygulama nedir?
  • Müşterilerin bu çözümler üzerine deneyimleri nelerdir?

Vitel Genel Müdürü Deniz Eşiyok, etkinliğe dair şunları söyledi: “Vitel olarak; içinde bulunduğumuz yeni siber dünyayı ve oyunun kurallarını iyi biliyoruz. Tehlikeleri yakından tanıyoruz ve sizlere de bu konuda yeni bakış açıları kazandırmayı hedefliyoruz. Etkinliğimize katılarak Vitel ile bu vizyonu paylaşmanızı dileriz. Sizleri de etkinliğimizde görmekten mutluluk duyacağız.”

Etkinliğe kayıt olmak için tıklayınız!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu