VMware, Magic Quadrant Raporunda 4. Kez Lider Seçildi

VMware, Inc, Gartner’ın Aralık 2020’de yayınladığı Hiper Bütünleşik Altyapı Yazılımına Yönelik Magic Quadrant raporunun vizyon bütünlüğü kategorisinde birinci olduğunu duyurdu. VMware, ayrıca art arda dördüncü kez gerçekleştirme becerisi kategorisine göre raporun Liderler kategorisinde yer alıyor.
 
VMware Bulut Platformu İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü John Gilmartin, konuyla ilgili şunları söyledi: “Veri merkezini, sınır konumları ve genel bulutu kapsayan Hiper Bütünleşik Altyapı (HCI), hızla tercih edilen bir altyapı haline geldi. Bunun arkasında kurumların yeni uygulamaları daha hızlı sunmasına yardımcı olması ve şirketlerin değişen taleplere yanıt verirken ölçeklenme ihtiyacı yer alıyor. Müşterilerimize güvenilir ve kurumsal düzeyde HCI çözümleri sağlamaya verdiğimiz önemin Gartner tarafından tanınması mutluluk veriyor.”
 
Geleneksel uygulamalar, bulut yerel uygulamaları ve hibrit bulut için temel platform olan HCI, BT silolarını ortadan kaldırıyor ve altyapıyı uzun süre kullanılabilir hale getiriyor. VMware, kısa zaman önce son üç yılda yayınlanan sürümlerin sunduğu yeni özelliklerin fazlasını içeren VMware vSAN 7 Güncelleme 1’i kullanıma sundu. Barındırdığı yeni özellik sayısı, son üç yılda kullanıma sunulan sürümlerdeki yeniliklerin toplamından daha fazla olan bu versiyon, müşterilerin Kubernetes’i benimsemesini kolaylaştırıyor. Ayrıca geliştiricinin kullanımına hazır yeni yeteneklerle durum denetlemeli uygulamaları desteklerken yeni özellikleriyle ölçeklenebilirliği ve operasyonları geliştiriyor. VMware, müşterilerin modern uygulama ihtiyaçlarını daha da desteklemek için HCI ve hibrit bulut platformlarında yeni özellikler sundu. Bu lansman hakkında daha fazla bilgi, bağlantıda yer alıyor.
 
VMware; onayladığı 15 ortak OEM sunucu sağlayıcısıyla, 500’den fazla kontrol edilmiş konfigürasyonlu vSAN ReadyNodes’la, HCI kullanımını ve bakımını kolaylaştıran Global Partner Appliances’la, ortak tasarlanmış bir çözüm olan Dell EMC VxRail’la, tüm global hiper ölçekleyicileri içeren ve VMware Cloud Foundation’ı sunan 70’ten fazla onaylanmış bulut iş ortağıyla en geniş HCI ekosistemine sahip.
 
Gartner’ın Aralık 2020’de yayınladığı Hiper Bütünleşik Altyapı Yazılımına Yönelik Magic Quadrant raporunun ücretsiz bir kopyası, bağlantıda yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu