VMware’ın yeni güncellemeleriyle otomasyona odaklanıyor

VMware, yeni yapay zeka ve otonom sürüş özellikleri dahil olmak üzere şirket içi VMware vRealize bulut yönetimi ve hizmet olarak yazılım (SaaS) teklifleri portföyüne yeni işlevler ekledi.

Hem şirket içinde hem de SaaS olarak kullanılabilen VMware vRealize, müşterilere geniş ölçekte bulut altyapısı sağlayarak yapay zeka (AI), makine öğrenimi (ML) ve Altyapı Olarak Kod (IaC) ve GitOps gibi DevOps ilkelerinden yararlanarak tedarik, düzenleme, karma ve çoklu bulut ortamlarını optimize edilip yönetilebiliyor.

Yeni sürümler, yetenekler ve geliştirmeler arasında VMware vRealize Automation 8.2, VMware vRealize Automation Cloud, VMware vRealize Log Insight 8.2, VMware vRealize Log Insight Cloud, VMware vRealize Operations 8.2, VMware vRealize Operations Cloud ve VMware vRealize Suite Lifecycle Manager 8.2 bulunuyor.

VMware vRealize Operations, özel, hibrit ve çoklu genel bulutları optimize etmek, planlamak ve ölçeklendirmek için uygulamalardan altyapıya kendi kendini yöneten operasyonlar sunuyor. Yapay zeka ve tahmine dayalı analitik ile güçlendirilen sistem, sürekli performans, kapasite ve maliyet optimizasyonu, proaktif planlama, akıllı iyileştirme ve entegre uyumluluk sağlıyor.

Şirkete göre VMware vRealize Suite Lifecycle Manager 8.2, VMware Cloud on AWS üzerinde vRealize Suite ürünlerini devreye alacak ve yönetecek, vRealize Operations ürün yeniden boyutlandırma ve ölçeklendirme özelliklerinin yanı sıra sürekli kullanılabilirlik mimarisini destekleyecek ve vRealize Network Insight için tekli veya çoklu veri kaynaklarını yapılandıracak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu