West Ham United ile Fetch.ai yapay zeka ortağı oldu

Bu ortaklık sayesinde Fetch.ai ve West Ham United, yapay zekanın işletmeleri ve günlük yaşamları iyileştirmedeki etkisinden yararlanacak ve destekleyecek.

Yapay zeka ve yazılım şirketi Fetch.ai, West Ham United’ın özel resmi yapay zeka ortağı ve ligin dev Resmi Küresel Ortağı olarak büyük bir çıkış yakaladı. Anlaşmaya göre Fetch.ai, West Ham United Kadınlar futbol kulübünün münhasır olmayan resmi ortağı olarak da belirlendi. Bu ortaklık sayesinde Fetch.ai ve West Ham United, yapay zekanın işletmeleri ve günlük yaşamları iyileştirmedeki etkisinden yararlanacak ve destekleyecek.

Akıllı Park Projesi

West Ham United, LED çevre reklam panolarında ve ekranlarında Fetch.ai markasını ve ürünlerini mega Londra Stadyumu’nda tanıtacak. Kulüp aynı zamanda Fetch.ai’nin akıllı park konseptini, yaklaşmakta olan sosyal medya platformunu ve geleceğin akıllı çözümlerini pazarlayacak. West Ham United’ın Queen Elizabeth Olimpiyat Parkı’ndaki Londra Stadyumu 67.000 taraftar kapasitesine sahip. Bu da oldukça büyük bir kitle ile gerçek zamanlı etkileşim anlamına geliyor. Karşılaştırmak gerekirse Londra Stadyumu, Tottenham Hotspur’un 1 milyar sterlinlik stadyumundan daha büyük. West Ham United’ın Ticari Direktörü Nathan Thompson, ortaklıktan memnun olduğunun altını çiziyor: “İlk Resmi Yapay Zeka Ortağımızı duyurmaktan ve iş ve sektör için heyecan verici bir zamanda Fetch.ai’yi Kulübe hoş geldiniz demekten mutluluk duyuyoruz. Fetch.ai ile akıllı park konsepti, sosyal medya platformu ve hayranlar için akıllı çözümler sağlayacak gelecek projeleri üzerinde çalışmak için sabırsızlanıyoruz.”

Güvenli ve merkezi olmayan blok zinciri aracılığıyla Fetch.ai, bağlı cihazları, kullanıcıları veya kuruluşları temsil eden Otonom Ekonomik Aracılarını (AEA) güvenli bir şekilde başlatabiliyor. Bu özellik Premier Lig takımı West Ham United’ın ilgisini çekiyor. Fetch.ai’nin kurucusu Humayun Sheikh, yapay zeka çözümlerini yaratıcı şekillerde kullanarak, bunun İngiltere ve dünya futbolunun geleceğine güç vereceğine inanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu