WhatsApp grup görüşmeleri artık sekiz kullanıcıyı destekliyor

WhatsApp, grup aramalarında beklenen kişi sayısını artırdı. Daha önce dört kişiyle sınırlı olan grup video ve sesli aramalarındaki sayı, Android ve iOS’taki yeni beta sürümleriyle artık sekiz katılımcıyı destekliyor.

WhatsApp özellik izleyicisi WABetaInfo raporlarına göre bir WhatsApp grubundaki en fazla sekiz katılımcı sesli veya video görüşmesi yapabiliyor. Bu artan sınır, Android için WhatsApp v2.20.133 beta ve iPhone için WhatsApp v2.20.50.25 beta ile kullanıcılarına sunuluyor. WhatsApp, yeni özelliği her iki platformdaki beta kullanıcıları için etkinleştirse de artan talep, bu özelliğin yakında kalıcı sürümde de kullanıma sunulması gerektiğinin sinyallerini veriyor.

WhatsApp özellik izleyicisi kullanıcıların, en fazla sekiz katılımcıyla arama yapabilmesi için en son beta sürümlerinde olması gerektiğini söylüyor. Beta sürümünü güncelleştirmenize rağmen özelliği görmüyorsanız, sohbet geçmişinizi yedeklemeyi deneyebilir ve sunucudan en güncel yapılandırmaları almak için WhatsApp’ı yeniden yükleyebilirsiniz. 

WhatsApp’ta grup araması yapmak için bir sohbet grubu olması gerekiyor. Grupta sekizden fazla katılımcısı bulunuyorsa WhatsApp hangi kişilerle görüşmek istediğinizi soruyor. Sekizden az katılımcı yer alıyorsa görüşme doğrudan başlatılıyor. Kişi listesinde kayıtlı olmayan grup katılımcıları ise görüşmeye dahil edilemiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu