Windows 10’lu Samsung Galaxy TabPRO S Türkiye’de

Samsung Electronics’in Windows 10 işletim sistemiyle çalışan Galaxy TabPro S, Türkiye’de satışa sunuldu.

Samsung, notebook ve tabletlerin en popüler özelliklerinin bir araya getirdiği Galaxy TabPro S ile kullanıcılara, hafif bir tabletle bilgisayar işlevselliğine erişebilme imkanı sunmayı amaçlıyor.

Samsung’un iddasına göre; Galaxy TabPro S; evde, işyerinde ya da seyahatte maksimum üretkenlik arayışında olan kullanıcılara hitap ediyor. Tablet, Windows 10 Home ya da işe yönelik Windows 10 Pro ile gerçek bir bilgisayar işlevselliği sunuyor. Böylece kullanıcılar, Windows 10 işletim sisteminin tüm özelliklerinden ve fonksiyonlarından yararlanabilecekler. Galaxy TabPro S’in mevcut BT altyapısına uyumluluğu da kullanıcı avantajlarından bir diğeri.

Galaxy TabPro S 6,3 millimetre inceliğinde ve 693 gram ağırlığında . Cihaz kapsamında yer alan tablet, boyutundaki aynı zamanda kılıf olarak da kullanılan klavyesi , tableti daha da kullanışlı hale getiriyor. Ek olarak Galaxy TabPro S’in klavyesi üzerinde bulunan Pogo pin, cihazı bağımsız olarak eşleştirme ya da şarj etme ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Windows’a yönelik ilk Super AMOLED ekranlı tablet olarak sunulan Galaxy TabPro S, çoklu dokunmatik ekranın yanı sıra %94 gerçeğe en yakın renklerle daha derin bir renk kontrastı ve sınıfının en iyisi görüntüleme deneyimi için daha keskin detaylar içeriyor. Enerji verimliliği sağlayan,12 inçlik Süper AMOLED ekran sayesinde kullanıcılar; oyunları, filmleri ve diğer popüler içeriği doğru renkler ve benzersiz bir netlikle görüntüleyebiliyorlar.

Windows’la çalışan Galaxy TabPro S, en hızlı ve en gelişmiş bağlantı için LTE Cat 6’yı destekleyen ilk tablet olarak da öne çıkıyor. Bu sayede kullanıcıların en iyi 4.5G deneyimini elde etmesi için güçlü bir iletişim performansı veriyor.
Geliştirilmiş hızlı şarj özelliğiyle, 2,5 saatte tamamen şarj olan cihaz, 10.5 saatlik şarj ömrü sunarak gün boyu kullanım avantajı sağlıyor. Güç kaynağına dayalı performans için fansız, ikisi bir arada tablete yönelik tasarlanmış Intel’in son nesil Core M (skylake) işlemcisiyle donatılan Galaxy TabPro S, ses bozulmalarını ortadan kaldırmak ve verimliliği en yüksek düzeye çıkarmak için sadece 4,5 W enerji tüketiyor.
Üretkenliği arttırmak için çoklu bağlantı noktasına sahip adaptör (HDMI, USB Type A & C) ve Bluetooth Pen de ayrı ayrı satışa sunuluyor. Galaxy TabPro S, Türkiye’de 2 bin 999 TL’den başlayan tavsiye edilen kullanıcı fiyatıyla raflardaki yerini aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu