Windows 11 için Fotoğraflar uygulaması güncellendi

Windows 11'in resmi sürümünün piyasaya sürülmesine kısa bir süre kalırken yeni yazılım için güncelleştirmeler ve yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Microsoft, Windows 11 için yeniden tasarlanmış bir Fotoğraflar uygulamasının tanıtımını yaptı. Şimdi, Redmond devi yeni uygulamayı Windows Insider programına kaydolan kullanıcılara sunmaya başladı.

Yeni Fotoğraflar uygulaması, Windows 11’in yeni yazı tipi, yuvarlatılmış köşeler ve yeni bir simge gibi modern kullanıcı arayüzü değişiklikleriyle eşleşen yenilenmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip. Uygulama ayrıca, Windows 11 güncellemesiyle birlikte sistem genelinde mevcut olacak olan Karanlık Modu da yer alıyor. 

Uygulama ayrıca Microsoft mağazasından indirilebilen uzantıları da destekleyecek. Yeniden tasarlanan Fotoğraflar uygulaması yalnızca belirli bir grup kullanıcıya sunuluyor ve önümüzdeki haftalarda Windows 11 ile çıkış tarihi yaklaştıkça daha fazla kişi yeni uygulamayı kontrol edebilecek.

İlgili Makaleler

Windows 11, 5 Ekim’den itibaren ücretsiz yükseltme olarak uygun cihazların kullanımına sunulacak. Windows Pazarlama Genel Müdürü Aaron Woodman, uygun her makinenin 2022’nin ortasına kadar Windows 11 güncellemesini alacağını söylüyor.

Güncelleme cihazları için hazır olur olmaz kullanıcılar bir bildirim alacak.

Büyük bir yenileme ve bir dizi yeni özellik getiren Windows 11 için bakalım resmi sürüm yayınlandıktan sonra kullanıcıların tepkisi nasıl olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu