Windows 11 tanıtılmadan internete düştü

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11, tanıtılmasına birkaç gün kala internete düştü.

Yeni işletim sistemini tanıtmaya hazırlanan Microsoft yine internet kurbanı oldu. Windows 11’i 24 Haziran tarihinde yapılacak bir etkinlikle duyurmaya hazırlanan Microsoft, yeni bir sızıntı ile karşılaştı. İnternete düşen Windows 11 ISO dosyası isteyen herkes tarafından kullanılabiliyor.

Geliştirici sürümü olduğu görülen işletim sisteminin tasarımının değiştiği görülüyor. Yeni işletim sistemini kuranların bir kısmının ‘bu yeni değil sadece arayüz değişmiş’ yorumlarını yaptığı işletim sistemi daha modern ve tasarım anlamında yenilikler içeren bir hale gelmiş.

Artık daha modern bir arayüzle karşımıza çıkan Windows 11’de yeni masaüstü desenleri, yeni açılış ve kapanış sesleri, yeni Xbox menüsü gibi birçok farklı güncelleme bulunuyor.

Yeni tasarımda dikkat çeken şey pencede görünümlü standart masaüstü deseninin artık daha modern bir tasarımla değişmiş olması. Bu yeni tasarım modern bir sanat eseri görünümüne sahip. Bu da Windows 11’in daha estetik görünmesini sağlıyor.

İnternette bulunup kurulabilecek olan işletim sistemi sürümünün henüz hazır olmadığının altını çizelim. Geliştirici sürümü olan bu sızdırılan dosyanın tam manasıyla düzgün çalışmama ya da veriler için birtakım riskleri bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu