Windows 11, yeniden tasarlanan Paint ve Fotoğraflar uygulamasıyla geliyor

Windows'un en son sürümü, MS Paint ve Fotoğraflar uygulamasının yeni bir tasarımıyla gelecek. Microsoft, Windows 11 tasarımının estetiğine uyan iki uygulamanın yeni modern arayüzünü ve görünümünü tanıttı.

Amerikan teknoloji devi, Paint and Photos uygulamasının yeni görsel revizyonunun ilk görüntüsünü paylaştı. Görünüşe göre şirket, Windows 11 için neredeyse tüm stok uygulamaları için yeni bir tasarım üzerinde çalışıyor. Başka bir deyişle Saat, Ses Kaydedici, Hesap Makinesi, Ofis, Not Defteri ve diğerleri gibi önceden yüklenmiş diğer temel uygulamalar da popüler işletim sisteminin en son sürümünün görünümüne uyacak şekilde yükseltiliyor.

Yeni Windows sürümüyle, MS Paint ve Fotoğraflar uygulaması, yeni Dosya Gezgini’ne benzer ve aynı zamanda işletim sisteminin geri kalanıyla eşleşen bir Fluent üstbilgisi için geleneksel şerit menüsünü kaldıracak. Microsoft tarafından paylaşılan görsellere bakıldığında, yeni Paint uygulaması ayrıca basitleştirilmiş bir araç çubuğuna sahip olacak. Ayrıca Fluent başlığı, diğer özelliklerin yanı sıra “Dosya”, “Düzenle” fırçaları gibi bazı önemli işlevleri de barındıracak.

Yeni revizyon, temel görevleri gerçekleştirmek için basit simgeler de ekleyecek. Şirket, tüketicilerden gelen geri bildirimler için önümüzdeki birkaç hafta boyunca Windows 11 için güncellenmiş stok uygulamalarını sunmaya başlayacak. Bu uygulamalarla birlikte şirket, işletim sistemi için yeni bir görünüm ve Microsoft Teams istemcisi üzerinde de çalışıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu