Xiaomi 3 yeni telefonunu tanıtacak

Çin'in yükselen yıldız şirketlerinden Xiaomi yeni ürünlerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek etkinlikte birçok yeni cihazını tanıtmaya hazırlanıyor.

Telefon sektörünün yükselen yıldızlarından Xiaomi yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Özellikle Asya kıtasında önemli satış rakamları yakalayan firma şimdi çıkaracağı 3 cihaz için piyasayı sallamayı hedefliyor. Xiaomi yeni cihazlarından çok emin, etkin bir sosyal medya reklamına da başlayan firma Twitter hesabından “Ready?” (Hazır mısınız?) gönderi paylaştı. Weibo üzerinden de duyuru yapacak olan firma yeni etkinliğinin tarihi hakkında da bilgi verdi.

Xiaomi


Firma önümüzdeki hafta büyük etkinliğine başlıyor. İddialı ürünlerin tanıtılacağı lansmanın tarihi kamuoyuna açıklandı. 29 Mart Pazartesi olarak belirlenen lansman Türkiye saati ile saat 14.30’da başlayacak. Bu arada hatırlatalım ki lansman covid-19 salgını nedeniyle sanal organizasyon olacak. Çevrim içi olarak yayınlanacak etkinliği siz de kolaylıkla takip edebilirsiniz. Etkinlik saati bu LİNKTEN izlemeniz mümkün. Peki etkinlikte hangi cihazlar tanıtılacak?

Öncelikle merakla beklenen Mi 11 serisinin tüm cihazların bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Bu seri cihazları sırasıyla Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra ve Mi 11 Lite olacak. Mi 11 Pro en çok merak edilen modelin olduğunu söyleyelim. Olası özellikleri belli olsa da cihaz tam olarak nasıl olacağı ve Samsung ile Apple’ın amiral gemi modelleriyle başa çıkıp çıkamayacağı merak konusu.

Bir diğer beklenti ise Xiaomi ‘nin Mi MIX serisi ile merakla beklenen katlanabilir akıllı telefon cihazlarını tanıtması. Ayrıca yeni amiral gemisi dizüstü bilgisayarı Mi Notebook Pro da etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

Samsung parmak izi teknolojisini otomobillere getiriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu