Xiaomi, 360° ekranlı bir Mi Band X üzerinde çalışıyor

Xiaomi'nin cihazın tüm çevresini saran ve böylece kayış gerektirmeyen esnek bir ekrana sahip Mi Band üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Xiaomi’nin bu yıl Mi Band 6’nın halefini duyurması beklenmiyor ancak Çinli üreticinin birden fazla yeni Mi Band üzerinde çalışıyor olma ihtimali yüksek. Mi Band 6’nın halefinin yanı sıra yeni bir rapor, Xiaomi’nin Mi Band X adlı 360° sarma ekrana sahip olacak bir konsept versiyonunu planladığını ortaya koydu.

Gelen raporlara göre, Xiaomi cihazın tüm çevresini saran ve böylece kayış gerektirmeyen esnek bir ekrana sahip bir Mi Band üzerinde çalışıyor. Yeni saatin Nubia Alpha ve Nubia Watch’ın gelişmiş bir versiyonu olarak geleceği söyleniyor. Bu özellikleri ortaya koyan bir fotoğraf da paylaşıldı.

Xiaomi’nin bu ürünü ne zaman duyuracağı ve Mi MIX Alpha gibi neler yapabileceği bilinmiyor. Piyasaya sürüldüğünde daha önceki serisinden çok daha pahalı olması bekleniyor çünkü olması beklenen özelliklere baktığımızda, çok daha teknolojik bir ürünle karşılaşacağız. Bakalım süreç bize neler gösterecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu