Xiaomi Mi Pad 5 tasarımı Apple iPad Pro’yu andırıyor

Xiaomi Mi Pad 5'in son paylaşılan fotoğraflarında Apple'ın iPad Pro'sunu andıran tasarımı dikkat çekiyor. Ayrıca gelen yeni bilgilere göre, cihaz kutudan MIUI 12.5 ile çıkacak.

Xiaomi Mi Pad 5’in görüntüleri, teknoloji blog yazarı SlashLeaks tarafından paylaşıldı. Bu görüntünün Mi Pad 5 için olduğu bildiriliyor ve bize arka panelinden bir bakış sunuyor. Tablet, iPad Pro’nun arkadaki kare modülüne benzeyen kamera sistemi ile oldukça ince görünüyor. Hatta resmi “Xiaomi” marka logosuna da sahip.

Görüntünün yaklaşmakta olan tablet için sadece bir arka kapaktan ibaret olmadığını varsayarsak, Mi Pad 5 şık ve kaliteli görünüyor. Bununla birlikte, Cupertino merkezli devin iPad Pro’suna oldukça benziyor. Başka bir deyişle, Çinli teknoloji devinin bu yeni tabletle üst düzey Android tablet pazarını hedeflemesini bekleyebiliriz.

Özellikle, Weibo Mi Pad 5’in MIUI 13 özel kaplaması yerine MIUI 12.5 ile kutudan çıkacağını belirtti. Ayrıca, blog yazarı Mi MIX 4’ün daha önceki bazı söylentilerden farklı olarak MIUI 12.5 ile geleceğine inandığı için bu yalnızca tabletle sınırlı değil.

İlgili Makaleler

Tablet piyasası pandemi nedeniyle oldukça hareketlenmiş durumda. Satış rakamları pandemiye göre yüzde 200’e varan bir artış gösterdi. Dolayısıyla firmalar bu pazardan olduğunca pay almaya çalışıyor. Bakalım Xiaomi bu yeni tableti ile nasıl bir performans gösterecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu