Xiaomi tabletlerinin ne zaman çıkacağı belli oldu

Xiaomi'nin ürün direktörü şirketin bu ay içinde yeni bir tablet piyasaya sürülmeyeceğini duyurdu ancak ne zaman çıkacağı konusunda bilgi verdi.

Çinli teknoloji devinin ürün direktörü Wang Teng Thomas, şirketin bu ay değil ancak bu yıl içinde yeni tabletleri piyasaya süreceğini açıkladı. Yönetici, Çinli bir mikroblog sitesi olan Weibo kullanıcısına verdiği yanıtta Mi Pad 5’in bu ay gelmeyeceğini ancak 2021’in ikinci yarısında geleceğini belirtti. Bununla birlikte Wang Teng, şirketin bu ay sonu yeni bir lansman yapacağını belirtti. Bu yeni lansmanda bir dizüstü bilgisayar da tanıtılacak.

Bu yeni dizüstü bilgisayar, AMD’nin Ryzen işlemcisini içerecek olan RedmiBook Pro olacak. Çok amaçlı kullanılabilecek olan laptobun fiyat bakımından diğer serilere göre çok daha pahalı olacağı söyleniyor. Farklı renk varyantının da sunulması beklenirken küresel pazar ile Çin pazarında aynı anda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bununla birlikte, Çinli akıllı telefon üreticisinin üst düzey yetkilisi, bu lansmanla ilgili herhangi bir belirli tarih veya ayrıntıdan bahsetmekten kaçındı. Mi Pad 5 tablet serisine gelecek olursak seri 120Hz yenileme hızı ve 240Hz dokunmatik örnekleme hızının yanı sıra, 2K çözünürlüğü destekleyen bir LCD panele sahip olan bir temel ve Pro varyantı ile gelecek.

Tablet ayrıca bir kalemle birlikte 4096 seviyesinde dokunmatik kontrolü de destekleyecek. Cihaz bir MediaTek Dimensity 1200 işlemci barındırırken, temel model Snapdragon 870 yongasıyla donatılacak. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu