Site icon CIO Update

Xiaomi yeni serisi üzerinde çalışıyor

Huawei’nin ABD ambargosuna maruz kalması en çok Xiaomi’ye yaradı diyebiliriz. Apple ve Samsung’un arkasından bir zamanalar üçüncü sırada yer alan Huawei’nin yerini şimdi Xiaomi aldı. Xiaomi bazı pazarlarda bu iki teknoloji devini de geçmiş durumda. Fiyat-performans bakımından çok beğenilen firma şimdi yeni serisini tanıtma hazırlığında.

Xiaomi Mi CC serisi yakın bir zamanda tanıtılacak şu an için cihaz serisi için bazı söylentiler var. DSP-Charles Weibo (blogger)’a göre, yeni Mi CC serisi ahize kamera performansı üzerinde durularak bir tasarımcı akıllı telefon olacak. Başka bir deyişle, selefine benzer olacak.

Ayrıca bu cihazın OPPO Reno6 Pro ve vivo X60 Pro’nun beğenilerine karşı rekabet edeceğini söylüyor. Bu telefonun daha iyi bir Mi 11 Lite 5G olacağını da ekliyor.

Öte yandan Digital Chat Station, yeni Mi CC serisi ahizenin K9D model numarasını taşıdığını ve yakın zamanda Çin resmi sertifikası aldığını iddia ediyor. Bunun anlamı ise serinin çıkmasına çok az süre kalması.

Cihaz artık sertifika almaya başladığı için önümüzdeki günlerde cihaz hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz. Her zaman olduğu gibi, çıkış tarihine yaklaştıkça Xiaomi’nin kendisi akıllı telefon seri hakkında isteyerek merakı artırmak için sızıntı haberler yayınlıyor. Bakalım bu yeni seri kullanıcıların beklentilerini karşılayacak mı?

Exit mobile version