Xiaomi yeni ürünlerini piyasaya sürdü

Xiaomi ana kategorisi akıllı telefon sektörü dışında diğer kategorilerde de yeni ürünlerini piyasaya sürmeye devam ediyor.

Xiaomi, Akıllı Şarj Edilebilir Masa Lambası adlı yeni bir masa lambasını piyasaya sürdü. Akıllı lamba, göz rahatlığı ve sorunsuz kullanım sağlayan çeşitli özelliklerle birlikte geliyor. 20 dolar fiyat etiketinin olduğunu da belirtelim.

MIJIA Akıllı Şarj Edilebilir Masa Lambası, 120 saat dayanabilen yerleşik 2000 mAh yüksek kapasiteli lityum pil ile donatılmış ve 4 saatten fazla sürecek %100 parlaklık sunuyor. Ayrıca %10 parlaklık 40 saatten fazla, %1 parlaklık gece ışığına dönüşebiliyor ve 120 saate kadar açık kalabiliyor.

Ürün, önceki nesil masa lambasında kullanılan üç hızlı renk sıcaklığı ve parlaklık düzeylerinin aynı ayarlarını koruyor. Ancak bu modelde, MIJIA uygulaması aracılığıyla renk sıcaklığını ve parlaklığı kişisel tercihinize göre özelleştirebilirsiniz. Ayrıca önceden ayarlanmış bir sahne modu vardır.

Cihaz, toplam nominal gücü yalnızca 5W olan 12 dahili 0,25W LED modülü ile donatılmış. Renk sıcaklığı, çeşitli ev sahneleri için uygun olan 2700K-6000K arasında ayarlanabiliyor.

Akıllı masa lambası, kapı zili çaldığında yanıp sönerek ev sahibine haber veriyor. Başucu lambası yatmadan önce kapatıldığında, diğer odalardaki ışıkları da otomatik olarak kapatıyor. Geceleri, akıllı vücut sensörü hareketleri algıladığında ise gece modu, otomatik olarak aydınlatılmasına yardımcı oluyor. Bununla beraber cihazın küresel pazarda ve ülkemizde ne zaman piyasaya sürüleceği şu an için belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu