Yazılım veri depolama dinamiklerini dönüştürüyor

Veri depolama alanında kullanıcı merkezli bir yaklaşım sunan Synology, Ar-Ge çalışmalarını sürdürüyor. Kullanıcılarına en iyi NAS deneyimini sunmayı hedefleyen firma, daha verimli ve etkili veri depolama olanağı sağlamak için DSM 6.1 beta yazılımın yanı sıra sekiz beta uygulamasını dünya çapında devreye aldı.

Chat, Calendar, Office, Cloud Station, Cloud Sync, Photo Station, Audio Station ve Video Station beta uygulamalarını kullanıma sunan Synology, elde edeceği geri bildirimler sayesinde NAS deneyimini farklılaştırıp, kullanıcılarına avantaj sunmaya devam edecek.

Mobil cihazların hayatımıza girmesiyle, verilere her yerden ve her zaman ulaşma ihtiyacı ön plana çıktı. Güncel bilgilere her an ulaşabilme ihtiyacı, yenilikçi çözüm ve hizmetlerin kullanımını hızla artırıyor. Verilere her yerden ve farklı cihazlarla hızlı ve sorunsuz erişme olanağı, işte ve özel hayatta kolaylığın ve konforun artmasına yardımcı oluyor. Güçlü Ar-Ge yapılanması ile kullanıcılarına yenilikçi NAS (Network Attached Storage-Ağa Bağlı Depolama) deneyimi yaşatan Synology, aynı zamanda rakiplerinden de farklılaşıyor. Yüksek performanslı, güvenli, kaliteli ve sürekli olarak güncel uygulamalarıyla öne çıkan firma, hizmete sunduğu sekiz beta uygulaması ile yeniliklerini sürdürüyor.

Takım çalışması için yeni uygulamalar da mevcut

Synology’nin sunduğu yenilikçi uygulamalardan biri olan Chat ile özel kanallar oluşturup, gerçek zamanlı iletişim kurmak mümkün. Hızlı veri yönetimi güvenli şekilde kontrol edilebilen Chat uygulaması, takvim ve Office uygulamalarıyla entegre olup, ekiplerin sorunsuz şekilde işbirliği yapmalarına olanak sunuyor. Kişisel programların kolaylıkla takip edilmesini sağlayan takvim uygulamasıyla MailPlus içerisinde yeni etkinlikler düzenlemek ve paylaşmak çok kolay. Ayrıca CalDAV desteği sayesinde IOS ve MacOS takvimleri ile senkronizasyon sağlanarak, iş süreçleri hızlandırılabiliyor. Kullanıcıların istedikleri yerden verilerine ulaşmalarını ve üzerinde işlem yapabilmelerine imkân tanıyan Synology Office uygulamasından ücretsiz faydalanılabiliyor. Synology, kullanımı kolay arayüz tasarımı sayesinde yüksek performanslı bir NAS deneyimi sunuyor.

Ar-Ge ekibi kullanıcı odaklı çözümler için çalışıyorvolkan_yigit-synology-cw

Kullanıcılarına her zaman en güncel ve yenilikçi uygulamaları sunmayı hedeflediklerini belirten Synology Türkiye Ürün Müdürü Volkan Yiğit, “Ar-Ge çalışmalarımızı sürekli geliştirerek kullanıcılarımıza avantajlar sunuyoruz. Dünya çapında kullanıma açtığımız sekiz beta uygulamamız ile optimize edilmiş deneyimi kullanıcılarımızla buluşturuyoruz. Hizmet kalitemizi sürekli güncelleyerek, müşterilerimize NAS alanında yenilikçi hizmet ve ürün güvenilirliği sağlıyoruz. Beta uygulamalarımızın kullanımından sonra elde edeceğimiz bütün geri bildirimleri, NAS cihazlarının kalitesini, güvenilirliğini ve performansını artırmak için kullanacağız. Kullanıcılarımızdan alacağımız her türlü bildirim bizim için oldukça kıymetli. NAS deneyimini ve kalitesini artırmak için kullanıcılarımız ile yapacağımız işbirliği çözümlerimize olumlu yönde yansıyacak.” dedi.

Veriler bulutta, konfor kullanıcıda

Verilere her yerden erişip, dosya senkronizasyonu yönetimi, yedekleme ve belge düzenleme gibi imkânlar sunan Cloud Station ve Cloud Sync uygulamaları, işlemleri hızlandırarak süreci kolaylaştırıyor. Büyük boyutlara sahip dosyaların yönetiminde optimize edilmiş kullanım olanağı sağlayan uygulamalar, yüksek performans ile en iyi sonuçların elde edilmesini mümkün kılıyor. BT yöneticilerinin çalışmalarını tek bir arayüz üzerinden güvenli şekilde kullanabilmelerine olanak tanıyan uygulamalar, kaliteli ve sorunsuz NAS deneyimi sağlıyor.

Yeni özelliklerle anılar elinizin altında

Synology, yeni multimedya uygulamaları ile birbirinden değerli anıların güvenli şekilde depolanmasını sağlıyor. Photo Station uygulaması, kullanıcıların albümlerini kolay, hızlı ve güvenli şekilde paylaşmasına imkân sağlıyor. Büyük boyutlu fotoğraflar zahmetsizce depolanıp, istenildiği an paylaşılabiliyor. Kişiselleştirilmiş müzik albümü oluşturmak ve güncellemek için olanak tanıyan Audio Station uygulaması, gelişmiş arayüzü sayesinde sadece birkaç tıklama ile müzik albümlerini düzenlemeye yardımcı oluyor. DSD (Direct Stream Digital) desteği sunan Audio Station, müzik albümlerinin en iyi ses kalitesinde dinlenmesine imkân veriyor. Yeni ebeveyn ve gizlilik kontrolünü içerisinde barındıran Video Station uygulaması ise çocukların istenmeyen içeriklere erişmesini engelliyor. Kullanıcı yönetimini kolaylıkla kullanmaya fırsat veren uygulama, görüntü kalitesi artırılmış videoların izlenmesine olanak sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu