Yeni bir prize takılabilir adaptör

Prize takılabilir adaptör çözümleri sayesinde artık interneti evinizin veya ofisinizin her köşesine taşımanız mümkün. DataStar, Netis’in yeni powerline adaptörü olan PL7200’ü satışa sundu.
Netis’in Türkiye distribütörü DataStar, ofis ve evlerde kablo çekme, duvar delme derdi olmadan, var olan elektrik prizleri kullanılarak interneti her yere taşımayı sağlayan powerline adaptör modellerine bir yenisini ekledi. Netis PL7200 powerline adaptör ile elektrik kabloları, aynı zamanda interneti ileten kablolar haline geliyor.
200Mbps hıza sahip olan adaptör ile ev ya da ofisin elektrik prizi olan her yerine interneti taşımak mümkün. İki adaptör halinde satışa sunulan ürünü kurmak için bir adaptörü modeme bağlayıp elektrik prizine takmak yeterli oluyor. Diğer adaptör ise internet götürülmek istenen oda ya da bölümdeki elektrik prizine takılarak o alanda internete bağlanılabiliyor. Bu işlem 300 metreye kadar interneti taşımayı sağlıyor.
Kurulumu son derece kolay olan Netis PL7200, tak-çalıştır özellikli bir ürün. Ayrıca bir kurulum yapmak gerekmiyor. Ürün üzerinde bulunan Grup Tuşu sayesinde 128-bit AES şifreleme yaparak güvenli bir internet elde edilebiliyor. Adaptör üzerinde bulunan LAN girişi sayesinde tüm cihazları adaptöre, dolayısıyla internete bağlamak mümkün oluyor.
Kablo çekme derdi olmadan, kolayca ve temiz bir şekilde interneti evin/ofisin her yerine taşımayı sağlayan Netis PL7200’ün satış fiyatı ise 49,90 USD + KDV.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu