Yeni güncelleme sonrası Google Finans’ın kullanımı artık daha kolay

Kullanıcılar, yeniden tasarlanan Google Finans uygulamasıyla hisse senetlerini ve daha fazla finans işlemlerini kolaylıkla takip edebilecek.

Google Finans, hem masaüstü hem de mobil sürümlerin yeni versiyonuyla yeniden tasarlanmış bir hizmet ortaya çıkardı. Güncellenen uygulama, bir dizi daha iyi özellikle birlikte, kullanıcıların para ve finans hakkında bilgi bulmalarına yardımcı olmak istiyor ve bolca yatırım haberi paylaşılıyor.

Yeni sürüm, öncekine kıyasla daha canlı ve son kullanıcı düşünülerek tasarlanmış gibi görünüyor. Google Finans daha önce yatırım ve hisse senetleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için genellikle kafa karıştırıyordu.

Masaüstü ve mobil sürümdeki yenilenen tasarımın merkezinde, kendi kişisel izleme listelerini oluşturma yeteneği yer alıyor. Kullanıcılar artık yatırım verilerinin tüm yönleriyle ilgili en son sekmeleri takip etmelerine olanak tanıyan birden çok izleme listesi oluşturabiliyor.

Google ayrıca, izleme listesi konseptinin daha da fazla kişiselleştirme aracı sunacak şekilde genişletilmesiyle önümüzdeki aylarda hizmeti daha da geliştireceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu