YouTube Premium Lite paketi geliyor

Google, yeni bir YouTube paketi üzerinde çalışmaya başladı. Premium Lite isimli yeni paketin yakında kullanıma sunulması bekleniyor.

Gelirlerini artırmaya çalışan Google, YouTube özelinde yeni bir abonelik paketi üzerinde çalışıyor. Halen denemeleri süren bu paketin isminin YouTube Premium Lite olması bekleniyor. İsminden de anlaşılacağı üzere halen kullanımda olan Premium paketin biraz daha hafif sürümü olacak.

Halen test aşamasında olan paketin Premium aboneliğe göre ne gibi farklılıklara sahip olacağı bilinmiyor. Ancak beklentiler bu paketin de reklamlasız olacağını gösteriyor. Bu yeni pakette YouTube ve YouTube Kids reklamsız olarak kullanılabilecek.

Şirket, Premium Lite özelliğini Belçika, Danimarka, Lüksemburg ve Norveç’te test ettiğini duyurdu. Özellik ülkemize de gelir mi henüz belli değil ancak gelirse çoğu kullanıcının tercihi olacaktır.

Vanced gibi reklamsız uygulamalar yüzünden YouTube’un Premium paketinin fazla satılmadığı düşünülüyor. Gelirlerini artırmak ve daha fazla para kazanmak isteyen YouTube’un bu yeni paketle bütçesi düşük kullanıcılara hitap etmesi bekleniyor. Detaylar net olmasa da yeni paketin Avrupa fiyatının 6.95 Euro olması bekleniyor. Yeni paketin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz net değil.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu