Zoom, toplantıları hareketlendirmek için yeni özellikler ekliyor!

Zoom, konferans görüşmelerini ve görüntülü toplantıları keyiflendirmek için eklediği bir dizi yeni özelliği açıkladı

Video konferans platformu Zoom’a göre, insanlar video ile daha iyi bağlantı kuruyor ancak evden çalışırken bağlantı hissetmek hala zor. Şirket, “Ofiste çalışanları bir araya getiren gündelik ve eğlenceli unsurlar sanal toplantı kültüründe eksik görünüyor.” diyor.

Zoom, kullanıcıları “sanal toplantılarda kendilerini en iyi şekilde hissetmeleri, bireyselliği ifade etmeleri ve video oyununu yükselten bazı yeni özelliklerle eğlenceli anlar oluşturmaları” konusunda güçlendirmek istediğini söylüyor. Platform yükseltmeleri arasında Zoom filtreleri, reaksiyonlar, iyileştirilmiş aydınlatma yetenekleri ve gelişmiş gürültü bastırma yer alıyor.

İşte Zoom tarafından duyurulan yeni özellikler:

#NoFilter

Zoom’un filtre seçenekleriyle unicorn, korsan göz bandı veya havacılık gözlükleriyle filtreler uygulayabilirsiniz. Ayrıca renk filtrelerini kullanarak videonuzu dilerseniz siyah beyaz bir fotoğrafa dönüştürebilirsiniz.

Videoda kendinizi daha güvende hissedin

Rötuşlarınızın yoğunluğu ve aydınlatma ayarlarınız üzerinde ayrıntılı kontrol ile videoya daha da hazır hissedin, böylece her türlü ışıklandırmada iyi aydınlatılmış olursunuz. En iyi video karenizi öne çıkarmak için panelinizin parlaklığını ve cilt yumuşatma miktarını değiştirin!

Gürültüyü susturun!

Havlayan köpekler, vızıldayan bir hayran ve arka planda oynayan çocuklarınız, Zoom’un geliştirilmiş arka plan gürültüsü bastırma özelliğiyle neredeyse kaybolur. Gürültü bastırma özelliği, en iyi sesi çıkarabilmeniz için önemli toplantılar ve sunumlar için dikkatinizi dağıtmayan ses sağlar.

Tepkilerinizi gösterin

Sessizlik artık kutlama, gülme veya kalp gibi daha fazla tepkiyle garip değil. Tepkiler düğmesine tıklayın ve o anda nasıl hissettiğinizi paylaşın.

Sunum yaparken hayran kalmanın daha fazla yolu

PowerPoint veya Keynote sunumlarınızı sanal bir arka plan olarak paylaşırken bir patron gibi sunum yapın. Görüntünüz slaytların üzerine yerleştirilecektir. Videonuzu ekranın herhangi bir yerine taşıyabilir ve hatta yeniden boyutlandırabilirsiniz, böylece gerçekten mesajınızla bir olursunuz.

Bu özelliklere erişmek için, uygulamanızı Zoom 5.2’ye yükseltmeniz gerekiyor. Bu işlevi sınırlamak isteyenler ise Zoom web portalındaki hesap, grup ve kullanıcı seviyelerinde toplantı filtrelerini devre dışı bırakabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu