Snapdragon 8 Gen 4 Etkileyici GPU performansına sahip olacak!

Snapdragon 8 Gen 4’ün, AnTuTu ve GeekBench gibi popüler benchmark testlerinde yüksek puanlar alarak dikkat çektiğini gösteriyor. 

Qualcomm’un amiral gemisi SoC’si Snapdragon 8 Gen 4’ün, olağanüstü grafik performansıyla piyasayı sallamaya hazırlandığı yönünde. Yeni çipsetin, 3 nanometrelik süreç teknolojisi kullanılarak üretileceği ve 2 adet Cortex-X5 çekirdeği ile 6 adet Cortex-A730 çekirdeğinden oluşacağı belirtiliyor.

Snapdragon 8 Gen 4’ün, AnTuTu ve GeekBench gibi popüler benchmark testlerinde yüksek puanlar alarak dikkat çektiğini gösteriyor. Özellikle Adreno 760 GPU’sunun, 1080p çözünürlükte Genshin Impact gibi grafik yoğun oyunları rahatlıkla çalıştırabilecek güçte olduğu iddia ediliyor.

Snapdragon 8 Gen 4 Etkileyici GPU Performansına Sahip Olacak!
Snapdragon 8 Gen 4 Etkileyici GPU Performansına Sahip Olacak!

Snapdragon 8 Gen 4, LPDDR6 bellek tipi, UFS 4.0 depolama tipi, 8K video kaydı ve Wi-Fi 7 gibi özelliklerle gelecek nesil akıllı telefonların kapasitesini artırmayı vaat ediyor. Ayrıca, maksimum 200MP kamera çözünürlüğü ve 4K’da 120FPS video oynatma gibi multimedya yetenekleriyle de öne çıkıyor.

Snapdragon 8 Gen 4’ün, Apple M3 gibi rakiplerine bile meydan okuyacak seviyede olduğu söyleniyor. Bu, akıllı telefon üreticileri için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu