3 yeni Lumia, 1 Microsoft Band

Ilk Windows 10 Lumia telefonları olan Lumia 950 ve Lumia 950 XL’i de tanıtan Microsoft, bu iki amiral gemisi ürün ile cep telefonu alanındaki iddiasını daha da güçlendirmiş oldu.
Lumia_950XL_01Yeni Microsoft Display Dock ile daha da geliştirilen telefonlara yönelik Continuum özelliği ile, telefonu bir monitöre bağlayarak verimlilik ve eğlence tadını büyük ekran üzerinde sunuyor. Bu aksesuar ile kişisel bilgisayarınız haline gelen akıllı telefonunuzla ister Microsoft Office gibi Windows 10 uygulamalarını bir klavye ve fare ekleyebilip kullanabilir, isterniz de gelen çağrılara bakabilir veya diğer işlerinizi yapabilirsiniz. 20 megapiksel, üçlü LED doğal flaşa ve 4K video kayıt özelliğine sahip en son nesil PureView kameraları ile Lumia 950 ve Lumia 950 XL en zorlu koşullarda dahi daha hızlı odaklama ve daha net fotoğraf ve videolar çekmenize imkan veriyor.
Lumia ailesinin bir diğer yeni üyesi ise, Microsoft’un Windows 10 ile çalışan 4G LTE akıllı telefonu Lumia 550 oldu. Erişilebilir fiyat, tavizsiz kalite ve özel Microsoft hizmetlerine değer veren kullanıcılara hitap eden Lumia 550, süper hızlı internet, ultra yüksek LTE hızlarına sahip en son Qualcomm Snapdragon dört çekirdekli işlemci ve en iyi Microsoft hizmetlerini kullanıcılara sunuyor olacak.
Formunuza Microsoft Band 2 ile kavuşun
microsoft band 2Microsoft aynı zamanda daha sağlıklı yaşamaya yardımcı olmak üzere tasarlanan en son giyilebilir fiziksel etkinlik cihazı Microsoft Band 2’nin çıkışını da duyurdu. Yeni Microsoft Band’in sahip olduğu kavisli ekran cihazın daha da rahat giyilmesini sağlarken Cortana8 ise tek bir düğmeye dokunarak metin iletilerini cevaplamanıza veya anımsatıcıyı ayarlamanıza imkan veriyor. Sürekli optik kalp atış hızı ölçer ve tümleşik GPS’e sahip olan akıllı bileklik, yakılan kalorileri, derin egzersiz ve uyku kalitesini takip ettiği gibi –artık çıkılan kat sayısını da kaydediyor- tüm bunları iki güne varan pil ömrü ile yapıyor. iOS ve Android cihazlar için özel bir uygulama olan ve bir Web Panosu üzerinden evrensel bir Windows uygulaması olarak temin edilebilen Microsoft Health ise kullanıcıların sağlık hedeflerini belirlemesine ve pratik içgörüler almasına imkan veriyor. 6 Ekim’de seçili pazarlardan ön siparişi verilebilecek olan Microsoft Band 2, 30 Ekim’de ABD’de, ardından diğer pazarlarda satışa çıkacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu