Agrotech, Joyce markalı yerli elektrikli araçlarını tanıttı: İşte fiyatı ve satış tarihi!

Agrotech'in gelecek dönemde farklı türlerden araçlarla piyasaya gireceği belirtildi.

Türkiye’nin elektrikli araç pazarında küresel bir dönem başlıyor. Agrotech Grup, sürdürülebilir ve çevre dostu teknolojilere odaklanan Joyce Teknoloji’nin %75’ini satın almasıyla Türkiye’nin elektrikli araç sektöründe dev adımlar attıklarını duyurdu. Agrotech’in 2023 yılında halka arz edilmesinin ardından gerçekleştirilen lansmanda, Joyce’un markası altında sunulan araçlar tanıtıldı.

Lansmanda ilk olarak A00 segmentindeki bir otomobil gösterildi. Minik boyutlarıyla dikkat çeken bu araç, 1500 mm genişliğe ve 1530 metre boyutlara sahip. Dingil mesafesi ise 2360 mm olarak açıklandı. 15 kWh’lik batarya kapasitesine sahip olan aracın menzili ise 140 kilometre. Fiyatı 699 bin TL olarak belirlenen Joyce markalı bu ilk elektrikli araç, 29 Ekim 2024 tarihinde satışa sunulacak.

Agrotech’in tanıttığı bir diğer model ise ticari araç segmentinde yer alıyor. 302 kilometre menzili olan bu ticari araç 4860 mm uzunluğa, 1750 mm genişliğe ve 1990 mm yüksekliğe sahip. Fiyatı 1 milyon 199 bin TL olarak belirlenen bu ticari araç da 29 Ekim’de satışa sunulacak.

Agrotech’in gelecek dönemde farklı türlerden araçlarla piyasaya gireceği belirtildi. Üretimin başlangıçta Çin’de gerçekleşeceği, daha sonra ise Türkiye’ye taşınacağı bildirildi. Ayrıca, yıllık 200 bin adet kapasiteli fabrikanın Tekirdağ’a kurulacağı da duyuruldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu