Nothing OS 2.5: Android 14’ün gücünü avuçlarınızda hissedin!

Bu güncelleme, Nothing OS 2.5'in kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artıracak.

Nothing, Nothing OS 2.5’i piyasaya sürdü, bu yeni işletim sistemi Android 14 tabanlıdır ve Nothing Phone (2) için sunulan Açık Beta 2 sürümüyle geliyor. Nothing OS 2.5, Glyph Arayüzüne ve diğer birçok özelliğe önemli iyileştirmeler getiriyor.

Özellikle Glyph Arayüzü için yapılan güncellemeler, Google Takvim entegrasyonu ve 5 dakikalık geri sayım animasyonları, zaman ayarları, kilit ekranından Glyph Zamanlayıcısının doğrudan açılabilmesi ve NFC kullanıldığında yeni bir Glyph animasyonu gibi yenilikleri içeriyor. Ayrıca, Glyph Zamanlayıcısı artık dokunarak açılabiliyor ve Hızlı Ayarlar widget’ı ile uyumlu çalışıyor.

Android 14 ile Nothing OS 2.5
Android 14 ile Nothing OS 2.5

Diğer iyileştirmeler arasında, Predictive Back’in artık tüm Nothing uygulamalarında desteklenmesi, güç düğmesi çift basma hareketine daha fazla seçenek eklenmesi, üç parmak kaydırma jestinin güvenilirliğinin artırılması, çeşitli durum çubuğu simgelerinin güncellenmesi, birçok küçük kullanıcı arayüzü iyileştirmesi ve genel hata düzeltmeleri bulunuyor​​​​​​.

Bu, Nothing OS 2.5’in kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artıracağını ve Nothing Phone (2) kullanıcılarına daha zengin ve kullanıcı dostu bir arayüz sunacağını gösteriyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu