ASUS ROG Phone 8 Pro, ön siparişe çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri

Telefonun gücünü Snapdragon 888 işlemci, Adreno 660 GPU ve 6.000 mAh kapasiteli pil sağlıyor.

ASUS’un yeni oyun telefonu ROG Phone 8 Pro, ABD pazarına girmeye hazırlanıyor. Şirket, telefonun ön sipariş tarihini ve fiyatını resmi olarak duyurdu.

ROG Phone 8 Pro’nun, 29 Nisan’da ABD’de ön siparişe açılması ve 3 Mayıs’ta satışa sunulması planlanıyor. Telefonun 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip versiyonunun fiyatı 1.199,99 dolar. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonu ise 999,99 dolar.

Telefon, 6.78 inçlik AMOLED ekranı, 144 Hz yenileme hızı, 300 Hz dokunmatik örnekleme hızı, HDR10+ desteği ve Corning Gorilla Glass Victus koruması ile dikkat çekiyor. Ayrıca, telefonun arka tarafında RGB aydınlatmalı ROG logosu ve iki adet dokunmatik tetik tuşu bulunmakta.

ASUS ROG Phone 8 Pro, Ön Siparişe Çıkıyor: İşte Fiyatı ve Özellikleri
ASUS ROG Phone 8 Pro, Ön Siparişe Çıkıyor: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Telefonun gücünü Snapdragon 888 işlemci, Adreno 660 GPU ve 6.000 mAh kapasiteli pil sağlıyor. Ek olarak pil, 65W hızlı şarj desteğine sahip ve 30 dakikada %70 doluluk seviyesine ulaşıyor. Telefonun arka kamera kurulumunda 64 MP ana sensör, 13 MP ultra geniş açılı sensör ve 5 MP makro sensör yer almakta. Ön kamera ise 24 MP çözünürlüğe sahip.

Telefon, Android 11 işletim sistemi ve ROG UI arayüzü ile geliyor. Ek olarak telefonun kutusunda AeroActive Cooler 5 adlı bir soğutma aksesuarı da yer alıyor. Bu aksesuar, telefonun sıcaklığını düşürmek, ekstra tetik tuşları sağlamak ve 3.5 mm kulaklık girişi sunmakta.

ASUS ROG Phone 8 Pro, oyun tutkunları için ideal bir telefon. Özellikle de telefonun performansı, ekranı ve pil ömrü rakiplerinin ilerisinde. Ayrıca tasarımı alışılmış tasarımlardan farklı. Diğer yandan telefonun ABD’deki satış rakamları ise merak konusu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu