Beats Solo Buds 18 Haziran’da siparişe açılacak!

Beats Solo Buds, Apple ve yetkili satıcılarında satışa çıkacak ve dört renk seçeneği sunacak.

Müzikseverlerin gözdesi Beats, yeni nesil kablosuz kulaklık serisi Solo Buds’ı piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 18 Haziran’da ön siparişe açılacak olan bu yeni ürün, 20 Haziran’da resmi olarak satışa sunulacak. Beats Solo Buds, sadece 79.99 dolarlık bir fiyat etiketiyle, 18 saatlik pil ömrü vaat ediyor ve Beats kulaklıklar için tasarlanmış en küçük kılıfa sahip. Kulaklıkların kılıfı kendi bataryasına sahip değil ve USB-C aracılığıyla dış bir güç kaynağına bağlanarak şarj ediliyor.

Beats Solo Buds 18 Haziran'da Siparişe Açılacak!
Beats Solo Buds 18 Haziran’da Siparişe Açılacak!

Solo Buds, müzik tutkunlarının beklentilerini karşılamak üzere özel olarak tasarlanmış akustik bir mimariye sahip. Ergonomik tasarımı ve dört farklı kulak ucu boyutu seçeneğiyle, her kullanıcıya mükemmel bir uyum sunuyor. Aktif gürültü engelleme özelliği olmasa da, pasif gürültü izolasyonu sayesinde ses kalitesini iyileştiriyor. Özel mikrofon tasarımı ve gelişmiş bir gürültü öğrenme algoritması, çağrı kalitesini artırıyor.

Beats Solo Buds, Apple ve yetkili satıcılarında satışa çıkacak ve dört renk seçeneği sunacak: Mat Siyah, Fırtına Grisi, Arktik Mor ve Şeffaf Kırmızı. Amerika Birleşik Devletleri’nde Arktik Mor renk seçeneği yalnızca Apple ve Target mağazalarında, hem mağaza içinde hem de çevrimiçi olarak satışa sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu