Casper’dan yepyeni bir telefon: VIA P1

4 GB Bellek, 8 Çekirdekli işlemci ve 32 GB dahili depolama kapasitesine sahip Casper VIA P1, performans arayan kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedeflerken, parmak izi okuyucusu ile güvenlik konusunda beklentisi yüksek olan kullanıcılara hitap ediyor.

Arka yüzde yer alan ve 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip çift LED flaş destekli ana kamera, 0.2 saniye gibi hızlı netleme süresiyle kullanıcılara iyi bir fotoğraf ve video deneyimi sunuyor. Ön yüzündeki kamerası 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan Casper VIA P1’de ön yüzde LED flaş da bulunuyor. Bu daha aydınlık, keskin ve net selfie fotoğraflar çekilmesine imkan sunuyor.

Casper VIA P1’de bulunan 4 GB RAM, 8 çekirdekli işlemcisi sayesinde donma ve zorlanma yaşamadan performans odaklı tüm işlerin üstesinden gelebiliyor. 32 GB depolama kapasitesine sahip olan akıllı telefonda yer alan micro SD bellek kartı yuvası ise 128 GB’ye kadar destek sunuyor.

5.2 inç Full HD IPS ekranı ile üst düzey bir kullanım deneyimi sunan Casper VIA P1, Corning Gorilla Glass 3 ekran koruması ile üst düzey sağlamlık vaad ediyor.

Casper VIA P1, Kasım ayının ikinci haftasından itibaren KDV dahil 1199 TL satış fiyatıyla raflardaki yerini alacak.

Casper VIA P1 Teknik Özellikleri

İşlemci : 1,4 GHz. Octa-Core 8 Çekirdek, MTM 8937 İşlemci
İşletim Sistemi : Android Marshmallow OS
Ekran : 5,2 FHD IPS
RAM : 4 GB
Depolama : 32 GB dahili
Kamera : 16 MP çift LED flaşlı arka kamera with PDAF, 8 MP flaşlı ön kamera
Boyut ve Ağırlık : 148 x 72.4 x 9.5mm, 165 gr
Pil : 3000 mAh
Kutu içeriği : AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık, Koruma kılıfı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu