CES 2016’da neler sergilenecek?

Bu hafta itibariyle Las Vegas’ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak olan dev teknoloji fuarı CES 2016’da bu yıl yine birbirinden ilginç ürünler sergilenecek.
CES 2016 çok yakında ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak. Elektrikli araçlar, sürücüsüz araçlar ve hibrit araçlar 2016 yılının teknoloji trendleri arasında ilk sırada yer alacak. Fuarda Tesla, General Motors, BMW, Volkswagen Group, Ford gibi markalardan yeni nesil araçlar tanıtılması öngörülüyor.

Sanal gerçeklik gözlükleri yönünde atılım bekleniyor

Sanal gerçeklik gözlükleri 2016 yılının en önemli gelişmelerinden biri olarak bekleniyor. Bu fuarda, Sony ve Samsung gibi markalardan sanal gerçeklik atılımları bekleniyor. Yine son yılların önemli gelişmeleri arasında gösterilebilecek olan drone türü cihazlarda bazı yenilikler bekleniyor. DJI başta olmak üzere drone üreticilerinin yeni kamera, taşıma ve GPS teknolojilerinin fuarda tüketicilerle buluşması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Akıllı ev konseptiyle ilgili yeni gelişmeler bekleniyor

Samsung tarafında Tizen, LG tarafında webOS işletim sistemiyle birlikte akıllı ürünlerde çeşitlilik bekleniyor. Apple tarafında HomeKit şeklinde bir uygulama da bekleniyor.

2015 yılının sonlarına doğru uçan kaykay türündeki bireysel ulaşım araçlarının sayısında da önemli artışlar dikkat çekti. Bu tür ulaşım araçlarının CES 2016’da ses getirmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu