ColorOS 11 için genel beta test programı açıklandı

OPPO geçen yıl Eylül ayında birçok yeni özelliği ve iyileştirmeleri destekleyen akıllı telefonlar için yeni ColorOS 11 işletim sistemini tanıtmıştı. Yeni işletim sistemi şimdi tamamen kullanıma hazır durumda.

OPPO, ColorOS 11’in piyasaya sürülmesi için yol haritasını resmi olarak duyurdu veya bu ay, yani Mayıs 2021 için akıllı telefonlarına uyarlandı. Şirket, 19 Mayıs’tan itibaren OPPO A32 kullanıcıları için beta test cihazı alımına başlayacağını doğruladı.

20 Mayıs’ta şirket, OPPO A11, A11x, A9 ve A9x kullanıcıları için test cihazlarından yararlanacak. Bundan bir hafta sonra yani 26 Mayıs’ta OPPO Reno Z kullanıcıları bu ColorOS 11 beta test programına katılabilecekler.

Buna katılmak için akıllı telefonunuzda Ayarlar>Yazılım Güncelleme’ye gidin ve ardından sağ üst köşedeki Ayarlar simgesine tıklayın. Seçeneklerden Erken Benimseyenleri Yükselt’i seçin. Şartları kabul edin ve “Şimdi başvur” düğmesini tıklayın.

İlgili Makaleler

Beta testçisi olmak için uygulamayı tamamladıktan sonra, “Güncellemeyi Kontrol Et” butonuna tıklayabilir ve kullanmaya başlamak için yeni ColorOS 11’i telefonunuza indirebilirsiniz.

OPPO, yeni ColorOS işletim sisteminin genel beta test sürümünün erken deneyime odaklandığını ve kararlılık sorunları olabileceğini ortaya çıkardı. Günlük kullanım için uygun olmayabilir, bu nedenle birincil cihazınızda kullanmamak iyi bir fikir.

Kararlı sürümün piyasaya sürülmesi, birkaç haftalık genel beta testinden sonra başlamalı ve şirket ayrıca resmi kararlı sürümün Çin’deki kablosuz (OTA) güncellemeler yoluyla kullanıma sunulması gerektiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu